Vage danas prosto blistaju, Devicama smeta ubeđivanje, pa je savet “samo strpljivo”

Blizanci mogu upoznati nekoga ko će ih momentalno zainteresovati. Samo moraju da izađu iz kuće.

Možda je tu onaj pravi, foto: Depositphotos
Možda je tu onaj pravi, foto: Depositphotos
.

OVAN

Dan ćete provesti u dobrom raspoloženju, sa osobom koju volite ili sa onima sa kojima ste maksimalno opušteni I svoji…Danas je potrebno da budete u pokretu, u kontaktu sa onima koji vam donose osmeh na lice. Opuštanje posle zahtevne radne nedelje.

BIK

Vi ste se pripremili da uživate danas, a ako partner nije voljan da vas podrži u vašim planovima....pa tu već može biti problema. Rešili ste da isterate svoje. Da se ne bi desilo baš to, da situacija između vas dvoje bude napeta, potrudite se da se prilagodite jedno drugom. To je za vaše dobro.

BLIZANCI

Izuzetan dan za druženja, za aktivnost, za pokret, za kupovinu I kontakte sa prijateljima. A možda I upoznate nekog novog ko vas može momentalno zainteresovati. Ne sedite kod kuće, potrebno vam je da ovaj dan provedete vrlo aktivno jer ćete se tako dobro osećati.

RAK

Napravili ste planove za ovaj dan, ali može doći do nekih neočekivanih preokreta. No, bitno je da ti preokreti neće biti ni malo loši po vas. Dan je odličan za druženja, ali I za neka nova poznanstva I kontakte sa osobama koje će vam baš prijati.

LAV

Ukoliko imate partnera nećete moći da se dogovorite kako da provedete današnji dan. Vaše voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste na neki ručak, ili šetnju, ili makar šoping. Bilo šta samo da ne sedite. Nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari planove.

DEVICA

Ništa nećete moći da uradite u prvom pokušaju, pa čak ni da se dogovorite sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Smeta vam što morate da se ubeđujete, a smatrate da su vaši planovi I organizacija aktivnosti izvrsni. Budite strpljiviji sa onima koji su pored vas.

VAGA

Danas nikako nemojte sedeti kod kuće, osim ako ste napravili neke velike planove sa voljenom osobom koje uključuju kućnu varijantu. Naime, danas posebno sijate, blistate I potrebno vam je da budete aktivni I u društvu drugih.

ŠKORPIJA

Dan je izuzetan za sva emotivna pitanja – bilo da već imate partnera ili ste u “potrazi” za srodnom dušom. U prvom slučaju – jake strasti izneđu vas I osobe koju volite. U drugom - odlične predispozicije za jaka I strasna nova poznanstva.

STRELAC

Dan koji donosi uživanja, rasterećenost, opuštenost i dobru energiju. Budite aktivni I u društvu, pogotovo ako ste trenutno slobodni emotivno. Baš danas postoje izuzetne mogućnosti da ostvarite novo poznanstvo koje bi od samog početka krenulo baš kako treba….

JARAC

Divan dan je pred vama. A sve je usmereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Posvećeni ste onima koje volite. Posvetite se ljubavi, lepim kontaktima sa suprotnim polom. Moguć je susret sa nekim ko vam je odavno zapao za oko….

VODOLIJA

Ne tražite danas sitnice i greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam neke, realno nebitne stvari, pokvare ovaj dan. Spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u nekim zajedničkim trenucima. Jaka strast može popraviti stvari.

RIBE

Vi imate odličan plan sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija zaista i otvoriti da te planove ostvarite. Partneru se možda neće svideti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti. Pomalo ste razočarani, ali ćete se truditi da to i ne pokažete voljenoj osobi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.