Astro

Lavovi bi mogli da preseku ono što već dugo “zapetljavaju”, Ovnovima subota uveče stvorena za ljubav

Bikovi prezauzeti poslom i obavezama čak i vikendom. A kakva subota vas očekuje?

13.04.2019. - 08:30h
Subotnja zabava
Subotnja zabavafoto: Depositphotos

OVAN

U prepodnevnim satima je najbolje da bitnije obaveze prepustite drugima. Vi ćete biti pomalo rastreseni i moguće je da ćete napraviti grešku. Popodne je već drugačije, malo se oporavljate i glava vam je mnogo bistrija. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu, ali i izlazak sa društvom.

BIK

U prvom delu dana ćete biti nešto povučeniji, ali samo iz razloga što razmišljate na koji način da rešite neka važna poslovna pitanja. Drugi deo dana nosi okrenutost obavezama i veliki radni elan. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije, ali samo zato što ste zauzeti.

BLIZANCI

Danas osećate posebnu težinu i nesigurnost. Čini vam se da nikada nećete uspeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, sve ovo što osećate sada nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su neki novi dani, koji će biti mnogo podsticajniji.

RAK

Već ste mislili da neki odgovor ili informaciju ni nećete dobiti. U poslednjem trenutku dobijate potvrdan odgovor i ono što vam je bilo potrebno. Vrlo dobro raspoloženje tokom celog dana i podsticajna komunikacija sa nekim ko vam je zanimljiv.

LAV

Odluke, odluke....izgleda da danas non stop morate donositi odluke, a to vam baš ni malo nije lako, jer ste nesigurni na koju ćete stranu. Možda je bolje da ne razmišljate previše, jer što više opterećujete svoje misli, sve više se zapetljavate. Presecite i odlučite.

DEVICA

Ako morate da radite danas, prvi deo dana ćete provesti u tihom besu i nezadovoljstvu što su vam pokvareni planovi koje ste imali. Ako ste pak slobodni od obaveza, očekuje vas jedno podsticajno vreme sa emotivnim partnerom, a ne bih se iznenadila i da se uputite na neko kraće putovanjce.

VAGA

Čini vam se da non stop nešto čekate. Bićete u prepodnevnim satima nervozni i jedva čekati da vas neko podbode da biste mogli da reagujete. I sa voljenom osobom ćete biti dosta promenljivog raspoloženja, pa druga strana može smatrati da niste dovoljno prisutni.

ŠKORPIJA

Ćutite i mudrujete. Kojekakva razmišljanja su u vašoj glavi, ali uglavnom se vrte oko toga da niste zadovoljni. Pokušajte da malo podignete raspoloženje, najbolje uz pomoć prijatelja. Emotivni deo vam danas funkcioniše samo u kasnim večernjim satima.

STRELAC

Verovatno je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste nešto što ste morali da odradite u potpunosti smetnuli sa uma. Pitanje je i da li sada možete ispraviti ovu situaciju. Ćutaćete i nadati se da niste napravili nešto što vam može doneti problem. Veliki emotivni pad u drugom delu dana.

JARAC

Bićete pod pritiskom obaveza koje morate obaviti. Ipak, imate dovoljno snage i entuzijazma, pa ćete verovatno više nego uspešno završiti sve što je pred vama. Drugi deo dana je dobar za kontakte sa prijateljima, a prilikom izlaska u večernjim satima možete i upoznati nekog novog, zanimljivog.

VODOLIJA

Dan kada ste u pokretu i ne smirujete se. Imate dosta kontakata sa potencijalnim klijentima, ali ne znate kako da se u pojedinim situacijama postavite. Ne bi bilo zgoreg da potražite savet osobe koja je prijateljski usmerena prema vama. Mogućnost susreta sa nekim koga tek pokušavate da osvojite.

RIBE

Sve što imate od obaveza završićete u prvom delu dana. Ostatak vremena je samo vaš, za odmor, za opuštanje, za susrete sa ljudima koje odavno niste videli, i naravno – za emotivnog partnera. Malo vas „drma“ hedonističko raspoloženje, pa ćete svom voljenom biću priuštiti nezaboravne trenutke.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.