Vage su danas u svetu mašte, Ribe upoznaju vrlo zanimljivu osobu koja će pokrenuti pozitivno uzbuđenje i nemir

Šta vama predviđaju zvezde za danas?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Navalićete na obaveze punom parom, spremni da odradite sve ono za šta u proteklim danima niste imali dovoljno vremena ili mogućnosti. Dan koji privatnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Emotivni partner će primetiti pozitivne promene kod vas.

BIK

Vreme je da donesete odluku o nastavku dogovora ili saradnje. Dobre predispozicije da se danas pronađe zajednički jezik. Emotivni partner mnogo obećava a malo ispunjava, ali spremni ste da mu progledate kroz prste.

BLIZANCI

Danas je vaš nastup nešto energičniji, pa možete ostaviti pogrešan utisak ako baš budete suviše potencirali na nekim stvarima. U podsticajnom ste raspoloženju, ali imajte mere. Ovo primenite i prema osobi koja vam se dopada. Pokrenite komunikaciju, ali ne preterujte.

RAK

Imate osećaj da ćete ipak uspeti da neke potencijalne poraze pretvorite u pobede. Dan donosi neočekivane obrte I promene. Osećate se dobro u komunikaciji sa osobom koju ste od skora upoznali, najverovatnije preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV

Bacite se na ostvarenje svojih planova, jer ste snalažljivi i puni dobre energije koja vas vodi ka pobedi u svemu oko čega se angažujete. Nemojte samo u brzini propustiti neke bitne detalje. Pravi je trenutak da povučete odlučniji korak prema osobi koja vam se dopada. Sada je lakše možete osvojiti.

DEVICA

Odlično se snalazite u poslovnim dešavanjima. Ima par situacija koje će vas na kratko zaustaviti, ali ovo je nešto što uspevate da prevaziđete i lako rešite. Spremni ste da sa više razumevanja pristupite voljenoj osobi, jer ste svesni da joj je potrebna vaša podrška.

VAGA

Imate osećaj da nadređeni imaju malo razumevanja za ono što vi želite i da bolje prilike ukazuju vašim kolegama. Ne budite nestrpljivi, morate sačekati pravi trenutak za delovanje. Suviše maštate u emotivnom delu umesto da se konkretnije pokrenete prema nekom ko vam je bitan.

ŠKORPIJA

Iznenađenja u poslovnom segmentu. Malo ćete biti zbunjeni razvojem situacije, ali vam itekako prija kad vidite u kom pravcu se sve odvija. Nepredvidljivi ste i emotivni partner ne može da provali kako ćete i na koji način odreagovati. Zbunjujete drugu stranu.

STRELAC

Stvari treba raditi onda kada se ukaže prilika za to, a ne posle žaliti kada nešto propustimo. Poslednji je trenutak da se aktivirate po nekom pitanju, jer vas saradnici neće više čekati. Vaš odgovor je neophodan. Potištenost u emotivnom segmentu, najviše zbog toga što postajete svesni svojih grešaka.

JARAC

Neuobičajeno ste dobro raspoloženi i jako potaknuti da se aktivirate u poslovnom segmentu. Sve će vam ići lako od ruke, a saradnike ćete iznenaditi inicijativom i dobrim idejama. Kada je emotivni deo u pitanju – zadovoljni ste time kako se odvija situacija između vas i voljene osobe. Sve funkcioniše.

VODOLIJA

Nemate razloga da budete neraspoloženi. Niste zakasnili po pitanju nekih obaveza, samo ćete sebi nametnuti nešto jači tempo da bi ste sve uklopili na vreme. Potrebno je bolje razumevanje sa emotivnim partnerom. Oboje izbegavate da pokrenete neka pitanja a to vas i jedno i drugo muči.

RIBE

Odličan trenutak da se dodatno aktivirate po svim poslovnim pitanjima. Vreme kada se prave dogovori i kada možete animirati na pravi način i trenutne ali i nove klijente. Neko vrlo zanimljiv dolazi u vašu blizinu i komunikacija sa ovom osobom vam izuzetno prija. Osećate pozitivno uzbuđenje i nemir.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.