Astro

Lavovima je osvanuo težak dan, Škorpije neka danas dobro paze na troškove, Ribama će mnogi pozavideti na ljubavi

Dnevni horoskop za sredu je stigao!

10.04.2019. - 08:33h
foto: Depositphotos

OVAN

Odličan trenutak da napravite dogovore za koje baš i neće svi znati. Nemojte samo preterati sa zahtevima. Dosta razmišljate o nekom ko vam je trenutno nepristupačan ili daleko od vas. Kod pojedinih postoji predispozicija za ljubavni susret tajne prirode.

BIK

Podsticajan dan. Dobro razmišljate i vaši su potezi prema saradnicima precizni i jasni. Pravi momenat da kontaktirate osobe koje vam duguju novac. Prija vam susret sa voljenom osobom ili komunikacija sa nekim za koga ste zainteresovani. Daćete sve od sebe da ovu osobu osvojite.

BLIZANCI

Teško je da ćete napraviti neku grešku u poslovnom segmentu, ali možete biti optuženi za nemar od strane saradnika. Ne uplićite se u rasprave, neka vaš rad govori za sebe. Pokušajte da na miran način razjasnite situaciju. Nesporazumi u kontaktu sa emotivnim partnerom.

RAK

Obaveze koje ste zapostavili danas će doći na red za rešavanje. Ne prija vam da se ponovo vraćate na ono za šta ste već mislili da ste odradili kako treba. I emotivni trenutak je obojen intenzitetom. Sukob oko situacija za koje ste već mislili da ste ih ostavili iza sebe.

LAV

U poslovnom segmentu ćete se postaviti vrlo odgovorno prema obavezama koje morate odraditi. Nešto teži dan, ali ćete biti zadovoljni rezultatima. Prema voljenoj osobi se ponekad ponašate suviše distancirano i zvanično. Vreme je da budete otvoreniji jedno prema drugom.

DEVICA

Delujete jako i odlučno u svemu što je vezano za posao. Imate pravi podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspešno završite dogovore koji su pred vama, iako će povremeno ovo biti težak zadatak. Vrlo vam je stalo do partnera, ali danas to ne pokazujete na pravi način.

VAGA

Možete se postaviti vrlo ultimativno u odnosu sa šefovima. Iako rizičan, ovakav vaš pristup doneće rezultate jer je očigledno da je potrebno da se povremeno ozbiljno pobunite. Dobar je trenutak da probijete nečiju emotivnu blokadu i približite se ovoj osobi.

ŠKORPIJA

Razrešili ste nedoumice i sada vrlo dobro znate u kom smeru da se pokrenete. Doneli ste odluke i imate nameru da ih se i pridržavate. Danas vodite računa o troškovima. Jasno vam je da pored sebe imate osobu koja vam mnogo znači i želite da je dodatno pridobijete.

STRELAC

Nepotrebno prolongirate i čekate oko onoga što vam je bitno. Osećaj težine je subjektivan, prevaziđite ovo, pokrenite se dok je vreme. Isti savet bih vam mogla dati i po pitanju emocija – pravite distancu između vas i nekoga koga želite. Ne dozvolite da se ova osoba okrene na drugu stranu.

JARAC

Priželjkujete da dobijete priliku za jedno poslovno putovanje. Odgovore ćete znati u poslednjem trenutku. Suviše očekujete od osobe koja vam se dopada, a vi ste u isto vreme statični i ne radite ništa da joj pokažete svoju naklonost. Opustite se i budite otvoreniji.

VODOLIJA

Sada vam je u potpunosti jasno šta morate činiti i biraćete pravi način da ostvarite ono što želite. Osećate veliku bliskost prema nekome koga od skora poznajete i nadate se da je i druga strana u istoj meri zainteresovana. Spremni ste da se emotivno otvorite.

RIBE

Neke stvari će danas postati mnogo jasnije. Otkrićete informacije koje su vam potrebne da biste nastavili sa poslovnim projektom ili dogovorom na pravi način. Jaka želja i nestrpljivost da budete što pre u blizini osobe koju volite ili simpatije. Odličan dan za iskazivanje ljubavi, nežnosti.Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.