Bikovi danas deluju zanosno i neodoljivo, Strelčevima bi mogao da se napuni novčanik

Dnevni horoskop za 9. april...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Današnji dan vam donosi veliku aktivnost I probojnost. Neke situacije ili osobe se postavljaju kao prepreka, ali ih uspešno prevazilazite. Svog emotivnog partnera možete iznenaditi neuobičajeno jakom inicijativom. Velike strasti.

BIK

Osećate pozitivno uzbuđenje i napetost u susretu sa ljudima za koje ste svesni da mogu uneti neke novine u vašu poslovnu sferu. Iskoristite šanse koje će se tokom ovog dana ukazivati, povežite se sa drugima. Strast upravlja vašim postupcima u ovom trenutku, delujete zanosno i neodoljivo.

BLIZANCI

Dobijate informacije u toku dana za koje niste sigurni koliko se uklapaju u ono što ste poslovno osmislili. Nemojte zaključivati na brzinu, pustite neka se sve samo razjasni. Neće ispasti toliko loše kao što se bojite. Pravi je trenutak da pokažete nekome koliko ste zainteresovani.

RAK

Odličan dan za kreativce, za one koji se bave umetnošću, ali i za planove i nove ideje. Dan će proteći u dobrom raspoloženju I velikoj inicijativi u svemu što radite. Uživanje i zadovoljstvo, romantika – sve ovo će se provlačiti kroz susret sa voljenom osobom.

LAV

U onome što želite a što je vezano za posao možete se suočiti sa blokadama ili izuzetno tvrdoglavim osobama. Ako se i vi postavite na isti način, malo je verovatno da biste mogli ostvariti neki konkretniji rezultat. Potrebno vam je više strpljenja u kontaktu sa voljenom osobom.

DEVICA

Novi momenti u odnosu sa saradnicima i šefovima. Sačekajte pravi momenat za delovanje – strpljenje donosi bolje rezultate. Postojeći emotivni odnosi funkcionišu dobro. Može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg partnera ili osobe sa kojom se dugo niste čuli ni videli.

VAGA

Odličan dan za sva poslovna pitanja. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali papirološka pitanja koja su vam zadavala problem, sada je vreme da se aktivirate jer rešenja postoje. Neko pokazuje veliku inicijativu i zainteresovanost prema vama, ali vi niste sigurni u motive ove osobe.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi za današnji dan veliki, ali su podložni promenama. Uradite onoliko koliko možete I što se otvori kao prioritet. Jedino je emotivni segment ispunjen potpunim zadovoljstvom. Sanjarite o osobi koju volite.

STRELAC

Pred vama je dan za odluke, ali one ne smeju biti izbrzane, već donesene na konto iskustva i uz mnogo strpljenja. Izvestan je finansijski priliv koji ste duže vreme očekivali. U emotivnom delu osećate žaljenje zbog svojih postupaka prema partneru. Sledi vam otvoren razgovor.

JARAC

Danas ima smisla osloniti se na nečija obećanja jer su ostvarenja moguća. U dogovorima uspevate da pronađete prave reči i pokažete dobru inicijativu. Neke obaveze koje se vezuju za porodicu pomalo vas opterećuju. Ne pritiskajte one koji vas vole.

VODOLIJA

Iako ćete u jutarnjim časovima misliti da neke poslove ne možete da završite, ipak na mišiće to i uspevate. Danas je I sreća na vašoj strani, pa će sve ići lakše….U kontaktu sa voljenom osobom budite iskreni i otvoreni, to je sada potrebno vašem odnosu.

RIBE

Dosta intenzivan dan u saradničkim odnosima. Osećate veliki poticaj da neke stvari razrešite i potrudićete se da pronađete način, pa makar I uz kompromise. Iz velike želje za susretom sa voljenom osobom, možete obećati stvari za koje je pitanje da li ih možete i ispuniti.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.