Rakovi bi danas trebalo da se opuste u nekom relaksirajućem ambijentu, Bikovi puni samopouzdanja privlače nove udvarače!

Device imaju razloga za veselje, vodolije potiskuju ljubav u drugi plan! Dnevni horoskop je pred vama...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate nasrtljivo i arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.

BIK

Danas širite izuzetnu energiju oko sebe i lako podstičete druge na akciju. Promena je vidljiva svima oko vas. Imate velike planove za ovaj dan i želite i da ih ostvarite. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovani sa šarmom I harizmom privući će nove udvarače.

BLIZANCI

Bilo bi dobro danas da pokušate da se prilagodite drugima, jer vas lako mogu doživeti kao konkurenciju. Neko od kolega smatra da se suviše ističete. Time što ćete pritiskati simpatiju porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

RAK

Iako vam pažnja luta tokom današnjeg dana, uspevate da završite obaveze koje su vam nametnute. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati veliku energetsku iscrpljenost. Predlog za vas je da sa voljenom osobom izađete na ručak ili na večeru i da se opustite u nekom relaksirajućem ambijentu.

LAV

Vi ste odlično raspoloženi tokom celog dana i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.

DEVICA

Imate razloga za raspoloženje i veselje. Odradili ste veliki deo posla oko jednog dogovora i shvatate da sada već ništa više ne može da pokvari vaše planove po ovom pitanju. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna . Zadovoljni ste vašim odnosom i provodite lepo i opušteno popodne i veče.

VAGA

Imaćete danas manjih problema sa najbližim saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do dogovora se teško dolazi. Moguće je da je ovo iz razloga vaše okupiranosti drugim segmentima, najpre emotivnim. Niste sigurni da li ste ispravno postupili u nekim stvarima.

ŠKORPIJA

Odličan dan za poslovni segment. Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Potrudićete se da date svoj maksimum u projektima koji su trenutno aktuelni. Ne oklevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete svoju punu pažnju.

STRELAC

Možda ste suviše meki prema saradnicima i oklevate da razrešite nesporazum koji postoji između vas. Smatrate da neke stvari nisu urađene namerno, već iz neznanja ili brzopletosti. Zahtevate da vam voljena osoba posvećuje svoju punu pažnju.

JARAC

Prosto u nekim trenucima ne možete da poverujete da nižete dan za danom bez ikakve veće poslovne problematike. Kao da se sve namešta u vašu korist. Svesni ste i sami da se odlučujući trenutak primakao u vašem odnosu sa jednom osobom. Spremni ste da nastupite otvoreno prema njoj.

VODOLIJA

Potražićete pomoć bliskog prijatelja ili kolege po pitanju koje vas muči. Ne ustručavajte se, trenutno ne možete sami rešiti situaciju. Voleli biste da vam se na emotivnom planu dese neke lepe stvari, a ustručavate se da pustite jednu osobu u svoj život. Potiskujete ljubav u drugi plan.

RIBE

Sumnjate da možete završiti posao na vreme i shvatate da vas napušta energija i volja da se oko toga uopšte i bakćete. Možda vam malo konstruktivne kritike od strane prijatelja podigne moral. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog kratkotrajnog poznanstva.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.