Bikovi, Vage i Ribe danas dominiraju na poslu, a Ovnovi pokušavaju da izađu na kraj sa strašću koju ne mogu da kontrolišu

Šta su vama zvezde priredile za ovaj prvi april?

Bikovi, Vage i Ribe danas dominiraju na poslu, foto: Depositphotos
Bikovi, Vage i Ribe danas dominiraju na poslu, foto: Depositphotos
.

OVAN
Teško danas izlazite na kraj sa poslovnim dogodovštinana koje vam donose nervozu. Raspoloženje će vam popraviti vesti o nekom novčanom prilivu. Žudnju i strast koju osećate prema nekome trenutno ne možete da kontrolišete. Intenzivno razmišljate o ovoj osobi.

BIK
Dan za pregovore i dogovore svake vrste. Dovoljno ste ubedljivi da okrenete sve situacije u svoju korist. Dobijate potvrdu finansijskog priliva. Osećate potrebu za emotivnim ispunjenjem i želite da se prepustite voljenoj osobi. Velika usmerenost na partnerove želje i odluke.

BLIZANCI
Jaka volja i energija da se neke okolnosti na poslu promene. Iako su vam neke poslovne situacije još uvek mutne i nejasne, spremni ste da ih rešavate po kratkom postupku. Odlažete susret sa voljenom osobom zbog prevelikog broja obaveza koje morate završiti.

RAK
Zbog obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate donekle promeniti planove. Osećate potrebu da ostavite utisak na osobe sa kojima od skora sarađujete. Velika strast vas može uvesti u flertovanje i neku tajnu prepisku. Sa partnerom podsticajan dan, pun ljubavi.

LAV
Ako želite da kontrolišete situaciju vezanu za poslovni dogovor, morate biti spremni da reagujete i na neprijatna pitanja ili pokušaje promene dogovorenog. Muči vas situacija vezana za bračnog ili emotivnog partnera. Niste sigurni šta da uradite. Svesni ste da su neke promene neophodne.

DEVICA
Nalazite se u dobroj poziciji i imate poštovanje saradnika. Jasno vam je da ne možete odmah dobiti ono što priželjkujete, ali ste spremni da idete korak po korak. Susret i razgovor sa emotivnim partnerom otvoriće pitanja o budućnosti. Ispunjeni ste nadom kada je vaša veza u pitanju.

VAGA
Poslovne okolnosti su danas na vašoj strani. Izaberite najbolji trenutak da pokrenete pitanja koja su vam važna. U emotivnom delu postoji nesigurnost, ali se trudite da to prevaziđete. Neko u vama izaziva zainteresovanost i možete intenzivno razmišljati o ovoj osobi.

ŠKORPIJA
Dan za proračunate poteze. Drugima izgleda da vam sve bez po muke ide od ruke, ne znajući koliko ste vremena potrošili da isplanirate sve do najsitnijih detalja. Komunikacija sa jednom osobom u vama izaziva velike emotivne potrebe i žudnju.

STRELAC
Niste sigurni u kojoj meri možete da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Osećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom ovog odnosa. Potrebno je da se otvorite.

JARAC
Vaša je poslovna situacija stabilna i današnji dan može doneti i dobre vesti i dogovore. Rešavate jednu zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju. Ipak, neke stvari se ne mogu tek tako sakriti.

VODOLIJA
Ni malo vam ne prija što na neke stvari morate da čekate. Odgovore koji su vam važni nećete moći da dobijete ili će oni kasniti. Lomite se oko nerešene situacije sa emotivnim partnerom. Potrebno vam je suočavanje i ozbiljan razgovor, a niste sigurni da ste spremni na to.

RIBE
Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova, naročito Ribama koje sarađuju sa državnim ustanovama ili stranim firmama i predstavništvima. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.