Zbog nekog posebnog Rakovi danas neće skidati osmeh s lica, Škorpije dana bi trebalo da uzmete slobodan dan

Nekome je osvanuo nikad bolji dan, dok je drugima možda bolje da danas ama baš ništa ne rade. Šta vama predviđaju zvezde za ovaj petak?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Dan kada je sva vaša pažnja usmerena u partnerske odnose. I one poslovne i one emotivne. Imate više nego dobre predispozicije da napravite dobar dogovor sa saradnicima, ali ne dozvolite da se situacija razvlači. Sklad i razumevanje sa emotivnim partnerom. Jačanje strasti i potrebe za kontaktom.

BIK

Sve vas danas vodi u posao, planove, novac. Generalno – materijalna strana života i obaveze ispunjavaju vam veći deo dana. Računajte na troškove, ali i na dobru zaradu – naročito ako se bavite privatnim poslom. Partner je posvećen svojim obavezama, a vi imate veliku želju za susretom.

BLIZANCI

Sve u poslovnom segmentu je više nego dobro. Problem je u tome što vas danas može iznenaditi neki zvaničan poziv, moguće čak i od strane pravosudnih organa. Izgleda mi da vam se „smeši“ neka novčana kazna. Neko jako privlači vašu pažnju, ali ne uspevate da mu se približite u punoj meri.

RAK

Pokušavate danas da uklopite poslovne i lične obaveze, što će povremeno ići dosta teško. Možda nećete uspeti da završite nešto na vreme, pa očekujte prigovor ili kritiku od strane poslovnog saradnika. Ne možete da se suzdržite u nečijem prisustvu i ne skidate osmeh sa lica.

LAV

Do vas danas stižu informacije, vesti koje ste očekivali. Niste sigurni da li da se radujete ili ne, pošto ovo nije ono čemu ste se nadali. Nema potrebe za nezadovoljstvom, trenutne poslovne okolnosti su takve. Nerazumevanje sa nekim od prijatelja i sitna rasprava može vam pokvariti dan.

DEVICA

U suštini ste zadovoljni onim što ste postigli danas, mada vam je jasno da su neke stvari ostale nedovršene. Dali ste onoliko koliko ste mogli, neke situacije ipak ne zavise od vas. Krijete svoja osećanja, ali vas sitni znaci pažnje ipak odaju. Možda je vreme da se više pokrenete.

VAGA

Nečija usluga pomaže vam da završite posao ili ostvarite kontakt sa osobom koja vas interesuje. Povucite pravi potez i aktivirajte se odmah po pitanju dogovora, sada imate mogućnosti za uspeh. Primećujete jaku zainteresovanost i poglede od strane nekog koga doživljavate samo kao kolegu.

ŠKORPIJA

Ono što ste obavili, obavili ste – danas i niste raspoloženi preterano za posao i moguće je da će pojedini čak uspeti da uzmu slobodan dan. Ukoliko vam ovo ne uspe, pokušajte da budete aktivniji na poslu da ne biste „popili“ kritiku od strane šefova. Emotivno – osećate se dobro.

STRELAC

Prenosite svoje znanje i iskustvo nekome ko je zatražio vašu pomoć. Prija vam ovo, pogotovo kada vidite koliko neko ceni ono što radite. Danas su mogući različiti problemi u komunikaciji sa voljenom osobom, nesporazumi, kašnjenja. Ne unosite nervozu u svoje emotivne odnose.

JARAC

Jako vas raduje pokretanje dogovora koji vam može doneti finansijske prilive u većoj meri. Vrlo oprezno nastupate ovde, bojeći se da se ne ponadate, pa posle razočarate. Dobro balansirate u pregovorima. Emotivni segment vam postaje sve više važan, kao i prisustvo nekog ko vam je drag.

VODOLIJA

Danas ste u boljem raspoloženju nego inače, a sve zaslugom toga što postoji bolje razumevanje između vas i kolega i poslovnih saradnika. Ako radite sa strancima, danas se posebno aktivirajte – mogućnosti pravog dogovora. Prisustvo partnera vas dodatno smiruje. Prepustite se.

RIBE

Stalo vam je da poboljšate komunikaciju sa nekim u poslovnom segmentu i spremni ste da napravite određene ustupke, čak i da pređete preko nekih svojih principa. Neko vam na jasan način stavlja do znanja da želi da pokrene neobavezan odnos sa vama. Pomalo ste u iskušenju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs