Za razliku od Vaga, Strelčevima danas baš sve ide od ruke, Lavovima vreme leti i ni za šta nemaju dovoljno vremena

Šta vama predviđaju zvezde za danas?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Žurite da završite neke obaveze koje imate, a kolege vas u tome ometaju svojim rečima i postupcima. Energija ovog dana vam ne prija, pa će vam biti teže da obuzdate svoje nezadovoljstvo. Emotivni partner vam može prebaciti da nemate dovoljno vremena za njega.

BIK

Obavili ste pripremne radnje i dogovore vezane za novi posao ili projekat koji planirate. Teži deo posla je iza vas, sada je ostalo samo još da se obavi papirologija, koju ćete vrlo rado prepustiti nekom drugom. Postoji mogućnost da više osoba danas obrati pažnju na vas. Zainteresovani ste za flertovanje.

BLIZANCI

U dobrom ste raspoloženju, ali ne za posao. Uglavnom ćete se truditi da se „promuvate“ kroz obaveze koje imate i ako je ikako moguće – ostaviti deo za sutra. Danas vam prijaju lepe stvari, komunikacija sa ljudima koji su vam interesantni i koji vas privlače. Raspoloženi ste i za šoping i za prijatelje.

RAK

Trend pozitivnih okolnosti na poslu se nastavlja. Doduše, vama i dalje sledi jurnjava i mnogo obaveza, ali ništa od ovoga neće poremetiti vaše dobro raspoloženje. Sa osobom koja vam je jako privlačna, danas ostvarujete značajniju komunikaciju.

LAV

Neke stvari ste propustili da uradite, ili ste napravili par papiroloških greškica, pa žurite da ovo nadoknadite i ispravite. Osećaj da vreme „leti“ će se pojačavati kako dan bude odmicao. U komunikaciji sa voljenom osobom se vrtite u krug i ne uspevate da postignete zadovoljavajući dogovor.

DEVICA

Što ste mogli da uradite po pitanju jednog poslovnog projekta, uradili ste. Situacija na dalje ne zavisi od vas, a vi sa zebnjom iščekujete u kom će pravcu ići dešavanja. Više je nego verovatno da odgovor nećete dobiti danas. Povremeno osećate nesigurnost u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

VAGA

U prvom delu dana, negde do ranih popodnevnih časova imate problem što se završetka obaveza tiče. Kao da ste blokirani i ne možete ništa da uradite kako treba. Već u drugom delu dana imamo potpuno drugačiju situaciju kada će se sve okrenuti u vašu korist. Partner traži previše od vas.

ŠKORPIJA

Neraspoloženje koje će vas tokom današnjeg dana uhvatiti povezano je i sa emotivnim, ali i sa poslovnim segmentom. Opterećujete sebe previše stvarima na koje trenutno nemate uticaj. Jasno je da bi želeli da se stvari pokrenu brže, ali to trenutno baš i nije moguće.

STRELAC

Kada se sa pet strana nude neke pozitivne stvari ili dobri poslovi, nije teško napraviti pravi izbor. A ovo je jedan od takvih dana, kada vam se lako sve „otvara“. Sigurno je da ste ovo itekako zaslužili svojim trudom u prethodnom periodu. Nastupate samouvereno u kontaktima sa novim osobama.

JARAC

Smatrate da nagrada ili pohvale koje dobijate ne odslikavaju pravu vrednost truda koji ste uložili u neki poslovni projekat. Očigledno je da se šefovi ne slažu sa vama, jer ovo je jedino što ćete „izvući“. Imate osećaj da emotivni partner nešto prećutkuje i da krije stvari od vas.

VODOLIJA

Neke situacije u poslovnom segmentu unose vam nemir iako nema pravog razloga za to. Čini vam se da su drugi suviše kritički nastrojeni prema vama i stalno ste u grču, spremajući se da uzvratite napad. Opustite se, ovo je samo trenutno raspoloženje koje će proči već pri kraju dana.

RIBE

Dan kada je vaša pažnja potrebna na sto strana u poslovnom segmentu a vi niste „baš svoji“ sto posto. Još uvek su vam neke brige u glavi, pa ćete biti sporiji nego inače. Dok poslovni deo klacka, emotivni funkcioniše više nego dobro. Partner ima razumevanja za vas i želi da vas razmazi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs