Ovnovi planduju, Rakovi sve ostavljaju jer žele da danas budu sa partnerom

Kakva je nedeljna situacija sa zvezdama. Šta vam poručuju?

Uživamo, foto: Depositphotos
Uživamo, foto: Depositphotos
.

OVAN

Eto i nedelje i trenutka za plandovanje i uživanciju. Doduše, vaš odmor je aktivni odmor... a čini mi se da vi pod tim podrazumevate da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ni malo to nije loše, ali ostavite malo vremena i za nekog od prijatelja. Ne zaboravite na dogovor sa njim....

BIK

I vama su danas samo ljubavne zanimacije i voljena osoba na pameti. Ovaj dan svakako iskoristite u tom smeru, jer je i strast naglašena, ali i romantika i senzualnost. Pa šta ćete lepše nego kad sve ovo spojite u jednu celinu i sa dragim vam bićem provedete neke nezaboravne trenutke?

BLIZANCI

Kud li ste samo obećali to što ste obećali – pitate se vi...No, ako ste već rekli da ćete se videti sa nekim ljudima, nema smisla da odustajete ili odlažete. Potrudićete se, ako je neka društvena obaveza u pitanju, da to zbrzate i obavite što je pre moguće. A onda da odete svojim putem....

RAK

Strast i fatalnost naglašeni. Danas batalite sve ostalo i posvetite se samo emotivnom partneru. Ako ste trenutno usamljeni, odličan je trenutak i da upoznate nekog novog u izlasku, zabavi, sa prijateljima. Samo je problematično to što ćete se pre uvući u avanturu nego u neku pravu ljubavnu priču.

LAV

Imate vi danas dosta toga da sređujete po kući i oko kuće. Neki poslići, čini mi se, samo vas čekaju da im se posvetite. Doduše, dobro ste raspoloženi pa ćete se baciti na posao. Možda do podneva. Od podneva – kud koji mili moji. Odoste vi svojim putem. Partnera pod ruku, pa u provod i uživanciju.

DEVICA

Vama su danas najvažniji odnosi. Svake vrste. Sa prijateljima, sa članovima porodice, sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Želite da im se posvetite u potpunosti. Sa uživanjem ćete provesti svoje vreme sa ljudima koji su vam dragi. Sledi vam jedan lep i ispunjen dan.

VAGA

Danas ste u pomalo fatalnom raspoloženju. Da se razumemo – niste loše, daleko od toga, samo vam je potrebno malo dramatike i uzbuđenja – a sve to ćete potražiti u odnosu sa voljenom osobom. Ili ćete se posvetiti pak flertovanju i zavođenju svih koji dođu u vašu blizinu.

ŠKORPIJA

Danas vas mesto ne drži. Vi biste da skitate, da lutate, da budete u pokretu. Pojedini će otići na rekreaciju, na vežbanje. Pojedini će pak rekreaciju i vežbanje potražiti u spavaćoj sobi, sa voljenom osobom. Dan aktivnosti i mnogobrojnih dešavanja.

STRELAC

Poprilično ste se umorili od svih dešavanja tokom protekle sedmice. Ili ćete se osamiti, povući u sebe i biti zadubljeni u misli....ili ćete u društvu i kontaktima sa drugima biti pomalo ćutljivi i daleki. Osećate se dobro, samo vam je potrebno da malo saberete misli.

JARAC

Ovo je dan kada možete mnogo toga uraditi, posebno u relacijama koje su vam trenutno više nego bitne – u emotivnim i porodičnim. Ako ste zainteresovani za nekog, vreme je da prestanete da se dopisujete i da konačno ugovorite taj susret.

VODOLIJA

Koliko god se vi trudite da budete mirni i stabilni, non stop vam neko unosi nervozu. Razmislite – možda nije problem u tim ljudima, već u vama? Pravi savet za vas danas bi bio da se posvetite onome što trenutno zanemarujete – a to je članovima svoje porodice. Tu je pravo mesto opuštanja za vas.

RIBE

Mnogo planova za danas. I svi će nekako doći na dnevni red. Rešili ste da neke stvari završite, i to ćete i uraditi. Rešili ste da se vidite sa prijateljima – i to je obavljeno. Rešili ste da svoje vreme posvetite i voljenoj osobi – e, za to ćete izdvojiti veći deo dana. Zaslužili ste, nauživajte se u potpunosti.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs