Blizanci kažu "hajde da ludujemo danas", Strelčevi dižu tenziju bez razloga…

Bikove je teško izbaciti iz takta

Žurka, foto: Depositphotos
Žurka, foto: Depositphotos
.

OVAN

Iskreno se nadam da vam je ovo jedan od neradnih dana i da nećete imati poslovnih obaveza u prepodnevnim satima. Ako morate nešto da odradite, slobodno računajte da neće ići kako treba i da ćete se nervirati. U prvom delu dana i komunikacija sa voljenom osobom je puna tenzije.

BIK

Na svu sreću pa vas je ovih dana teško izbaciti iz takta. A neko će to definitivno pokušavati, i to verovatno kolega. Kada završite sa poslovnim obavezama, čekaju vas lične, ali mnogo prijatnije. Druženje sa prijateljima koje je potpuno neočekivano iskrslo.

BLIZANCI

Vama je ovo dan za flertovanje, pa se nećete truditi oko obaveza koje morate da završite. U posebnom ste raspoloženju, spremni za malo ludovanja i mnogo šarmiranja. A možda se otvori i mogućnost za neku avanturicu? Sve u svemu – dan za uživanciju.

RAK

Nervirate se što se neke promene nisu dogodile, iako ste se jako potrudili oko njih. Prihvatite trenutnu situaciju takva kakva je – uradili ste ono što je bilo do vas. Voljenoj osobi ćete danas možda postaviti zahteve koje ona ne može da ispuni. Imajte mere u svojim očekivanjima.

LAV

Mnogo toga želite danas da uradite, ali je pitanje da li ćete biti u mogućnosti. Čini mi se da ste preterane zahteve postavili ispred sebe. Ako ne želite polovične rezultate, usmerite se samo na ono što je od najvećeg prioriteta. Pokazujete inicijativu prema nekom.

DEVICA

Ne uplićite se danas i ne izigravajte sudiju u nekim kolegijalnim odnosima. Nije vaše da se mešate, jer ćete kasnije najverovatnije vi ispasti krivac za sve. Pustite da drugi sami biju svoje bitke. Pokušavate da izbegnete jednu obavezu, ali su trenutno male šanse za to. Moraćete da ispunite obećanje koje ste dali.

VAGA

Možete danas prenagliti u nekim svojim postupcima i na taj način izazvati tenziju u partnerskim odnosima. Pokušajte da šarmantnije iznesete svoje primedbe. Ovo primenite i u emotivnim odnosima – suviše ste se postavili dominantno prema partneru.

ŠKORPIJA

Očekivali ste mnogo od ovog dana. Samo – niste očekivali da će vas neki ljudi iznenaditi, možda čak i iznervirati svojim postupcima. Smatrate da tako nešto niste zaslužili. Budite veći čovek od njih i ne uzvraćajte istom merom. Naročito ako su u pitanju kolege ili poslovni saradnici.

STRELAC

Svima je današnji dan nešto napet. Samo vi uspevate da u poslovnom segmentu kontrolišete ovu jaču energiju i čak je usmerite u pravcu dodatne zarade. Doduše, možda u emotivnim odnosima nećete moći da se suzdržite pa ćete prebaciti partneru neke stvari. E, ovde već može doći do tenzije.

JARAC

Vama je i današnji dan dobar za posao i za obavljanje svih obaveza koje ste planirali da odradite do kraja nedelje. Malo ćete se nervirati kada shvatite da drugi izbegavaju da urade ono što je do njih i da se izgovaraju. Nemojte samo da se prihvatate i njihovog posla. Svako neka radi ono što je do njega.

VODOLIJA

Današnja energija je neusaglašena, nestalna. Ali, vi u takvim uslovima funkcionišete najbolje. Ne samo da danas možete uraditi više nego tokom cele nedelje, već ćete se osećati više nego dobro. Pravi je trenutak i da napravite neki značajniji korak prema osobi koja vam je jako intrigantna i privlačna.

RIBE

Podsticajna energija za posao, podsticajna energija za emotivne susrete. Probudili ste se u potpunosti i žurite da završite neki poslić na vreme. Doduše, moguće je i da su vas pristigli rokovima, pa pokušavate da nadoknadite propušteno....Odličan trenutak da se vidite sa voljenom osobom, strast naglašena.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs