Astro

Prolećni ljubavni horoskop: Bikovima i Vagama cvetaju ruže, Lavovi preispituju svoju vezu...

Da li će vam procvetati ljubav od aprila do juna, saznajte u nastavku.

25.03.2019. - 20:00h
Ljubav u parku
Ljubav u parkufoto: Depositphotos

Ovan

Pripadnike ovog znaka početkom proleća na polju ljubavi očekuju značajne promene. Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos sa emotivnim partnerom će biti na zavidnom nivou. Sve nesuglasice i probleme koje ste imali u prethodnom periodu ćete već u prvim danima proleća rešiti. Zbog mnogobrojnih obaveza niste mnogo pažnje posvećivali svojoj voljenoj osobi ali tokom ovog godišnjeg doba to će se promeniti. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima u prirodi i na čistom vazduhu, a krajem maja planirate putovanje sa emotivnim partnerom. Slobodne Ovnove ovog proleća očekuju avanture i dosta flerta koji će vam izuzetno prijati. Potrudite se da maksimalno uživate u tome i da se prepustite.

Bik

Zauzetim Bikovima ovog proleća će ljubav cvetati. Vaš odnos sa voljenom osobom iako je u poslednjem periodu bio klimav, sada će sve doći na svoje i lako ćete preći preko svih nesuglasica. Tenzija koju ste osećali vas je prodrmala, i sada konačno znate na čemu ste, šta zaista osećate i kako nadalje da postupite. Uživaćete da sa voljenom osobom provodite vreme, a ni strasti vam neće manjkati. Potrudite se da emotivnom partneru pokažete koliko vam znači i nikad ne zaboravite koliko ste pored njega srećni. Bikove koji nisu u braku ili vezi očekuje veoma zanimljiv period. U prvoj polovini aprila ćete sresti osobu iz prošlosti sa kojom ćete ponovo stupiti u kontakt, a već u maju vaš odnos će prerasti u nešto više.

Blizanci

Blizancima koji su u vezi ili braku zvezde ovog proleća neće biti naklonjene. Sa voljenom osobom ćete imati česte prepirke i neslaganja koja još u prošlosti niste rešili i sada izviru iz tepiha. Potrudite se da ne odlažete rešavanje problema i ovaj put, suočite se sa voljenom osobom i razjasnite sve što vam do sada nije bilo jasno u vašem odnosu. Iako vam sada deluje kao da vaša situacija nema izlaza, već krajem aprila će se sve stabilizovati pa vas u maju i junu očekuju divni trenuci sa emotivnim partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom proleća uživati u druženju, flertu i dobroj zabavi. U junu ćete sklopiti novo, veoma interesantno prijateljstvo.

 

Rak

Zauzete pripadnike ovog znaka očekuje izrazito miran i stabilan period. U odnosu sa emotivnim partnerom ništa se specijalno neće menjati niti dešavati i to će vam prijati. Uživaćete sa voljenom osobom u divnim šetnjama i kvalitetno provedenom vremenu, smejaćete se i zabavljati, pa za nesuglasice i prepirke neće ni imati mesta. Potrudite se da ovaj period potraje i ne dozvolite da vam ljubomorni i zavidni ljudi iz okruženja remete odnos. Rakove koji nisu u vezi ili braku očekuje period pun novih poznanstava i druženja. Izlasci, provod i zabava će vam okupirati ovaj period pa do većih ljubvnih priča neće ni doći, ali ne očajavajte, vaš period strastvenih i bajkovitih ljubavi tek dolazi.

Lav

Zauzeti Lavovi će u ovom periodu imati dobar odnos sa emotivnim partnerom. Iako sve funkcioniše sjajno, kao i do sada, vaš subjektivni osećaj je drugačiji. Sa voljenom osobom veoma retko dolazite u sukobe i situacije kada vam se mišljenja ne poklapaju, ali vama nešto govori da to nije to. Iskren razgovor sa voljenom osobom bi mogao da razbisti vaše sumnje i na taj način ćete shvatiti šta zaista želite. Potrudite se da ne odugovlačite taj razgovor i da ne izgovorite nešto zbog čega biste mogli kasnije da se kajete. Ukoliko ste slobodni, osvajaćete osobe oko sebe. Vaša energija i dobro raspoloženje će privlačiti pažnju svih u vašoj okolini a vama će to prijati.

Devica

Tokom proleća Device koje su u braku ili vezi neće znati šta ih je snašlo. Zbog mnogobrojnih obaveza zanemarićete svoj emotivni odnos čega nećete biti svesni. Voljena osoba će pokušati da vam na to skrene pažnju, ali bezuspešno. Iako vam je karijera trenutno na prvom mestu potrudite se da više vremena provodite sa vašim partnerom. Organizujte neka putovanja tokom ovog perioda i iznenadite voljenu osobu. To će dobro uticati na vašu vezu ili brak, a vi ćete se osećati zadovoljnije. Slobodne Device će početkom maja upoznati novu osobu koja će okupirati njihovu pažnju. U početku ćete negirati da vam pažnja te osobe prija i da se polako zaljubljujete. Do kraja juna vaš odnos će prerasti u nešto više.

Vaga

Tokom februara i marta zauzete Vage su se osećale pomalo pasivno i bez energije što se odrazilo i na njihov emotivni odnos. Niste želeli da izlazite, da se družite, ali ni da vreme provodite sa voljenom osobom. Početkom proleća se sve budi pa tako i vaša volja i želja za nekom promenom. Vaš parter je primetio da ste drugačiji i to ga neizmerno raduje. Ovo godišnje doba ćete sada iskoristiti na najbolji mogući način. Tokom aprila, maja i juna ćete svoje slobodno vreme usmeriti ka pre svega voljenoj osobi, ali i na druženja sa prijateljima i porodicom. Uživajte maksimalno i nadokadite sve propušteno. Slobodne Vage će primiti poziv od osobe iz prošlosti, ali one za to neće biti zainteresovane.

Škorpija

Zauzetim Škorpijama ovaj deo godine će donete mnoge uspone i padove. Na ljubavom planu biće i lepih i manje prijatnih situacija ali zajedno sa vašom voljenom osobom ćete sve prevazići. U početku pokušajte da probleme rešavate mirnim tonom, staloženo i bez tenzije. Iznenadićete se koliko informacija o vašem emotivnom partneru niste znali što možete u narednom periodu da promenite. Fokusirajte se na duge i iskrene razgovore, kao i na vreme koje provodite zajedno. Ne brinite, do kraja juna će se sve rešiti i leto ćete dočekati u skladnom emotivnom odnosu. Škorpije koje nisu u braku ili vezi očekuje buran period, a smeši vam se i nova ljubavna veza. Ne plašite se zaljubljivanja i stupanja u odnos, jer vam to može doneti lepe trenutke.

Strelac

Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju veoma turbulentan period. Vaš partner će u narednom periodu najverovatnije dobiti unapređenje i samim tim bolju poziciju. Međutim, ona sa sobom nosi i probleme za koje vaš odnos nije spreman. Preseljenje u drugu državu i veza na daljinu sa sobom nosi i pogodnosti, ali i štetu. Odnos sa voljenom osobom će biti uzdrman, a vi ćete na sve načine pokušavati da sve vratite u normalu. Pokušajte da ne razmišljate previše o lošim stvarima, fokusirajte se na porodicu, prijatelje i hobije, a odnos sa voljenom osobom će se srediti. Slobodni Strelčevi ovog perioda neće imati puno sreće u ljubavi, ali ga zato iskoristite na drugim poljima kako biste unapredili svoje sposobnosti.

Jarac

Pripadnike ovog znaka inspiriše proleće kako bi načinili korake ka poboljšanju svog života, a pogotovo na polju ljubavi. Zauzeti Jarčevi će se truditi da vreme koje provode sa voljenom osobom iskoriste na što kvalitetniji i produktivniji način. Planirate putovanje tokom ovog godišnjeg doba i to u još toplije krajeve. Vaš emotivni partner vam posvećuje jednaku količinu pažnje i u svim aktivnostima učestvuje podjednako. To vam izuzetno prija i raduje, a to zadovoljstvo prenosite i na druge segmente života. Jarčeve koji nisu u vezi ili braku očekuje još zanimljiviji događaji i još interesantnije ljubavne priče. Neočekivani susret sa bivšim partnerom će vam izmamiti osmeh i čudan osećaj u stomaku, ali će sve samo na flertu ostati.

Vodolija

Zauzete Vodolije će na polju ljubavi osećati tenziju zbog pojave osobe iz prošlosti koja je vama nekada značila. Čudan osećaj koji se u vama probudio počinje da remeti svakodnevne aktivnosti a to vaš partner primećuje. Niste sigurni šta zaista osećate, ali znate šta je ispravno i kakav bi trebalo da bude završetak ove priče. Ne dozvolite da kratkotrajna osećanja uzdrmaju vaš odnos sa voljenom osobom i sruše ono što ste gradili godinama. Osećate znake ljubomore vašeg partnera, ali ste svesni zbog čega je to tako i trudite se da situaciju primirite. Kod slobodnih Vodolija situacija je malo drugačija. U ovom periodu bićete fokusirani na društvo, porodicu i zabavu, a o ljubavi nećete puno razmišljati.

Ribe

Ribe koje su u vezi ili braku sada mogu da isprave sve ono što misle da su do sada radile pogrešno u svojoj ljubavnoj vezi. Ukoliko mislite da ste u nekim situacijama loše postupili i reagovali na prvu loptu sada je vreme da to ispravite. Sa svojom voljenom osobom popričajte o svemu, budite iskreni i otvoreni jer samo na taj način možete da očistite misli i smirite savest. Iako ste svesni da će vam partner sve oprostiti nije vam na odmet da se potrudite da taj razgovor prođe što staloženije i bolje. Slobodni pripadnici ovog znaka će na svom radnom mestu upoznati osobu koja će na njih ostaviti snažan utisak. Stupićete u kontakt sa njom i vrlo brzo stvari će se promeniti. Bićete zaljubljeni do ušiju i nikad srećniji.

Izvor: mogujatosama