Astro

Flert i avantura kod Devica, Blizanci su danas posebno elokventni i zabavni i osvajaju bez muke

Čini se da nema znaka koji neće biti zadovoljan prvim danom ove nedelje.. Dnevni horoskop je pred vama...

25.03.2019. - 08:19h
foto: Depositphotos

OVAN

Dan kada se osećate dobro I imate dovoljno energije za sve što želite. Par lepih sitnica će vam dodatno ulepšati dan. Dobri odnosi sa kolegama i saradnicima. U emotivnom segmentu odlično vreme za strasne i intimne trenutke sa voljenom osobom.

BIK

Od samog početka dana se osećate dobro. Ne samo to, samopouzdanje vam je jako, pa ćete se lakše uhvatiti u koštac sa obavezama koje ste do sada preskakali ili se pravili da ih ne primećujete. U emotivnom delu neka vrsta zastoja. Ništa strašno, možda vam partner samo više fali.

BLIZANCI

Dobar dan za komunikaciju, za dogovore, dobar dan da zatražite uslugu od nekog, bilo da je ona poslovna ili prijateljska. Danas ste elokventni, danas ste zabavni, pa ćete sa zadovoljstvom provoditi vreme okruženi pripadnicima suprotnog pola. Osvajate bez muke.

RAK

Danas ćete doći u kontakt sa osobom koja se može pokazati kao značajna po vas u poslovnom segmentu. Pojedini će imati dosta ozbiljan razgovor sa nadređenima. Pomalo impulsivno ponašanje može vas uvesti u avanturističko raspoloženje ili kratkotrajni flert.

LAV

Dosta toga se očekuje od vas, pa budite spremni da zavrnete rukave i bacite se na posao. Ostvarujete dobru komunikaciju sa saradnicima. Danas vas može kontaktirati neko sa kim ste odavno izgubili komunikaciju. Moguće čak i bivši partner.

DEVICA

Nervoza i nestrpljivost su naglašeni. Doduše, ovo ne mora da označi automatski nešto loše, moguće je da baš iz tog razloga uradite više nego što ste planirali. U emotivnim odnosima ste impulsivni. Lako uletanje u flertovanje, avanturu. Čak i mogućnost tajnog kontakta.

VAGA

Stoji podrška za planove u poslovnom segmentu. Dobićete prave instrukcije za pitanja koja vas muče. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za razgovor sa voljenom osobom. Biće vam lakše da razrešite neke situacije koje su vam smetale do sada.

ŠKORPIJA

Dan ćete potrošiti u komunikaciji i sastančenju. Neke zbunjujuće situacije možete razrešiti uz pomoć nadređene osobe ili kolege u koga se pouzdajete. Jako naglašena strast, ali i nestalnost, pa je dan savršen za avanturu i neobavezne odnose.

STRELAC

Pozitivno ste raspoloženi, spremni da se angažujete oko onih pitanja koja su vam važna u poslovnom delu. Sa zadovoljstvom shvatate da se neki planovi kreću ka realizaciji. Ukoliko imate partnera, dobro je vreme da pokrenete razgovor oko stvari koje vas već izvesno vreme muče.

JARAC

Imate osećaj da sporo dolazite do informacija koje su vam bitne. Generalno – niste baš zadovoljni, ali uspevate da zadržite svoja osećanja za sebe. Drugi neće primetiti šta se dešava u vama. Mogućnost da aktivirate neku prošlu priču i stupite u kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

VODOLIJA

Razgovor sa kolegom ili poslovnim saradnikom vam daje nadu da ćete uspeti da pokrenete projekat koji vam je bitan. Generalno – dobro ste raspoloženi, ali vam se ne sviđa što na neki način zavisite od voljene osobe. Morate trenutno da se prilagođavate njenom ritmu.

RIBE

Dan je odličan za završavanje poslovnih obaveza, ali i da se pozabavite ličnim pitanjima. Generalno – dosta toga možete obaviti pa ne dozvolite da vam povremene promene u raspoloženju donesu zastoj u planovima. Popodne je savršeno za porodične aktivnosti i bliske ljude.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs