Astro

Dan kao stvoren za zabušavanje! Device hvataju krivine na poslu, Strelčeve očekuju iznenađenja i novčani prilivi

Danas se problemi kod mnogih horoskopskih znakova konačno rešavaju! Dnevni horoskop je pred vama...

22.03.2019. - 08:10h
foto: Depositphotos

OVAN

Dobro je, tenzija se na poslu malo smiruje i stvari ipak dolaze u normalu. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspevate da se izborite. Postoji šansa i da neki privatni posao odradite i uzmete neki dinar. Nije puno, ali će vas obradovati. I odnos sa voljenom osobom je dobar.

BIK

Kod vas se u poslovnom segmentu još uvek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rešavanju nekih stvari, ali vas dodatno nervira što vam se nameću i obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira i sa kime se dopisuje...

BLIZANCI

Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. A i ko će još da razmišlja o lošim stvarima. Imate vi danas šta da radite drugo, šta više, obaveza vam je preko glave. A i morate da se posvetite na više strana – neke osobe čekaju da im se javite.

RAK

Vaše će raspoloženje danas ipak biti bolje, iako ćete povremeno tokom dana imati « epizode » i trenutke kada ćete se osetiti nesigurno. Brinuće vas s vremena na vreme i porodična i poslovna i emotivna situacija. No, lakše ćete sa ovim izlaziti na kraj od jučerašnjeg dana.

LAV

Dan kada vam poslovne obaveze oduzimaju dosta vremena. Dan kada se brinete i ne osećate se baš najbolje. Dan kada vas pritiskaju neke stvari, neka razmišljanja i kada se često povlačite u sebe. Pokušaćete ovo da „razbijete“ susretom sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv.

DEVICA

Posao i poslovne obaveze zovu, a vi se ne odazivate. Šalim se naravno – bićete vi na poslu. Ali ćete samo biti. Da ćete raditi, baš i nećete. Gledaćete da uhvatite prvu krivinu, što pre ako je moguće. I da se posvetite ličnim prioritetima. I nekome ko vam je drag. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

VAGA

Dobro, imali ste par odličnih dana ove nedelje. Imali ste i par loših. Takav je život, malo crno, malo belo. Zašto ste se onda usamili danas? Šta vam to nije po volji? Zbog čega ste zabrinuti? Hajde, drage moje Vage, glavu gore – ovo neraspoloženje je prolazno, to i same znate. Biće bolje uskoro.

ŠKORPIJA

Sa problemima je konačno završeno i Škorpije mogu da odahnu. Uspeli ste da rešite i neku poslovnu, ali i finansijsku tematiku i danas ste već mnogo bolje. Čak toliko bolje, da ćete opet biti raspoloženi da se posvetite voljenoj osobi, koja je samo čekala na vas.

STRELAC

Neka iznenađenja preko poslovnih partnera i saradnika mogu doći danas. I neće biti negativna. A mogu doći i neki finansijski prilivi. Još kada bi vas taj emotivni život poslužio...ali danas bolje funkcionišu neobavezni odnosi, pa ako ste raspoloženi za avanturu, izvolite....

JARAC

Dragi moji Jarčevi, ako danas dođe do nekog prekida ili većeg problema sa poslovnim ili emotivnim partnerom, nemojte se nervirati. Kao prvo, može da se dogodi vrlo lako da je ovo trenutni zastoj i da će vrlo brzo biti prevaziđen. Šta god da je, glavu gore. Sutra je već novi dan, novi početak.

VODOLIJA

Vama i danas četvore oči da budu otvorene. Konkurencija se aktivirala sve u šesnaest i obratite pažnju da vam ne napravi neki problem. Dalje, ako pravite neke tajne dogovore ili pak ogovarate nekog, vodite računa da vas neko ne vidi i ne primeti. Ovo važi i za tajne emotivne odnose.

RIBE

Danas može biti nekih sitnijih problema, vezanih prvenstveno za lične poslove, za porodicu ili za emotivnog partnera. Ostalo bi trebalo da funkcioniše u redu. Zato se spremite da budete više angažovani, moguće i na par strana. Vaše prisustvo će u nekim situacijama biti neophodno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs