Ko će danas da beži sa posla? Devicama će šef "stati na žulj", a Strelčevi će imati posla preko glave. I još preko toga!

Ovnovi će morati da povuku ručnu kočnicu i spuste tenziju, Škorpijama je juče krenulo loše, a danas se samo nastavlja, jedino će Blizancima biti nešto bolje... Dnevni horoskop je pred vama...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Danas morate naučiti da povučete ručnu kočnicu i spustite tenziju. A da će je biti, biće. Ne samo u poslovnom, već u svakom životnom segmentu. Možete se posvađati i u autobusu, na ulici, u suštini danas je sve teren za nesporazume i rasprave. Bićete srećni kada pregurate ovaj dan.

BIK

Danas ništa na poslu ne funkcioniše kako treba a vi ne možete da uradite ni najmanju stvar da biste ovo popravili. Šta više – vaši pokušaji sređivanja mogu samo još usporiti ili unazaditi stvari. Najbolje bi bilo kada biste mogli da se povučete i pustite da se sve reši samo od sebe. Ionako ne možete ništa.

BLIZANCI

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umetničko nadahnuće – danas ćete funkcionisati savršeno. No, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa – greške su moguće, tenzija je moguća, u suštini moguće je da sve kvari vaše planove. I vaše će raspoloženje biti promenljivo i lako upadate u svađu.

RAK

Vi ste se danas ućutali i nema vas nigde. Pokušavate da radite a verovatno negde u prikrajku lijete suzice. Kakav posao, to vas dva posto ne interesuje. Vi ste se u potpunosti emotivno srozali i sada možete samo da razmišljate o tome. Više obraćanje pažnje na ono što radite.

LAV

Vladar vašeg znaka Sunce, od danas je u znaku Ovna, gde je egzaltirano i vi se energetski osećate drugačije, bolje, podsticajnije. Ima nekih stvari koje vam smetaju danas, nerviraju vas na poslu i tako to....ali se trudite da ne obraćate mnogo pažnju. Ko hoće da se svađa, nek se svađa. Vama nije do toga.

DEVICA

Šef vam je baš zgazio „na žulj“ od jutros, jel da? A i neki troškovi su baš nezgodno došli na naplatu....da se osećate sjajno, pa to već i nije tačno, ali pokušavate da ne dižete neku veliku frku oko ovoga. Međutim, kada vas i emotivni partner iznervira, tu će biti kraj vašeg strpljenja.

VAGA

Vi ste rešili da vas danas ništa ne može izbaciti iz takta. Došli ste na posao i zabili se u završavanje obaveza koje imate. Čujete da se nešto dešava, neki se svađaju, pokušavaju i vas da uključe, ali se vi mudro distancirate. Samo vam je još to potrebno. Kao da nemate dovoljno svojih briga.

ŠKORPIJA

Vama su još juče stvari krenule nizbrdo, danas se samo nastavljaju. Danas jurite pokušavajući da nađete te novce koje morate dati za dugovanje, a svi vas nekako kuliraju. Baš ste se razočarali u neke prijatelje. Neka, zapamtićete vi, pa ćete vratiti, kada bude prilika. A ona će sigurno doći.

STRELAC

Uh, što ćete vi posla imati danas. Preko glave. I još preko toga. Nerviraće vas poslovni partneri zato što otežu, zato što previše zahtevaju od vas, zato što menjaju neke stvari u poslednjem trenutku. E, tako iznervirani idite da se vidite sa voljenom osobom, pa da vidite kako sve brige očas posla nestaju.

JARAC

Neka informacija kao grom iz vedra neba dolazi do vas. E, ovo stvarno niste očekivali. Stoji vam zabrinutost u prepodnevnim časovima, ali se ne brinite – ovo je nešto što je brzo rešivo. Ipak, nećete biti raspoloženi za neka druženja, više će vam odgovarati samoća i da se umotate u svoje misli.

VODOLIJA

Hajte sada lepo pamet u glavu, jer danas možete lepo da zabrljate. Neka vam ceo dan bude na pameti da tri puta razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Na odluke na brzinu zaboravite momentalno. A sa voljenom osobom budite slatki i lepršavi, pa ćete možda i uspeti da se ne posvađate.

RIBE

Danas se ne oslanjajte ni na koga. U se i u svoje kljuse. Prijatelji pokazuju tendenciju da ne održe obećanja, a u potpunosti ste računali na njih. I drugi vas mogu izneveriti. Na sve to, u poslovnom segmentu pravite greške. Sa emotivnim partnerom se svađate….

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs