Blizancima je danas samo zabava u glavi, Škorpije dobijaju zanimljiv poziv, dok Vage muče prazni džepovi

Nedelja je, da li vam se zvezde smeškaju?

Red zabave, pa red zabave, foto: Depositphotos
Red zabave, pa red zabave, foto: Depositphotos
.

OVAN

Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati. Moguće je da ste trenutno prilično zabrinuti zbog finansijskog segmenta i opterećeni razmišljanjima kako ćete uspeti sve da uklopite. Nemojte da dozvolite da vaše raspoloženje utiče na one koje volite.

BIK

Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora nego inače. Vi se osećate iscrpljeno i izduvano i možda bi bilo najbolje da odvojite jedan dobar deo dana samo za sebe. U suprotnom – iritiraće vas oni sa kojima ste u kontaktu i možete povremeno biti baš neprijatni.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana dobro raspoloženje i naglašeni kontakti sa prijateljima. Da, svesni ste da ste neke obaveze čekaju na vas, ali trenutno niste ni malo sposobni da im se posvetite. Zelite da se odmorite i opustite u dobrom društvu.

RAK

Tokom ovog dana ćete biti u jako dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka svojim ukućanima, porodici. Prijatelji vas mogu iznervirati nekim svojim postupcima, ali nećete dozvoliti da vam to pokvari ono kako se osećate.

LAV

Tokom ovog dana ste najviše posvećeni emotivnom partneru, članovima porodice, zabavi i prijateljima. Jeste da će vam biti naporno da uklopite sve ono što ste isplanirali, ali trenutno imate dovoljno energije za tako nešto.

DEVICA

Tokom ovog dana niste raspoloženi za neke susrete, kontakte, dogovore. Najradije ćete ostati kod kuće, sa ukućanima. Eventualno biste mogli otići sa prijateljima u neki kraći izlazak ili provesti vreme u prirodi, i to samo ako svi uspete da se dogovorite….što će biti prilično zahtevan poduhvat.

VAGA

Tokom ovog dana najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli. Zelite da obnovite i učvrstite neka prijateljstva. Da biste baš u potpunosti uživali može vas sprečiti trenutno nestabilna finansijska situacija.

ŠKORPIJA

Tokom ovog dana najviše će vam prijati odmaranje, a to vam se i preporučuje. Potrebno je da se odmorite od naporne protekle sedmice. Nemojte biti iznenađeni ukoliko baš danas dobijete poruku ili telefonski poziv od strane bivšeg emotivnog partnera.

STRELAC

Tokom današnjeg dana najviše ste okrenuti planovima sa prijateljima i društvom. No, moguće je da će neke situacije iskrsnuti koje će vas zakočiti ili odložiti susret koji očekujete. Ne treba se nervirati oko ovoga.

JARAC

U ovom danu se dosta dobro osećate, raspoloženi ste i željni provoda, željni toga da opustite mozak i provedete vreme sa onima do kojih vam je stalo. Najbolje ćete se razumeti sa prijateljima. Emotivni partner može biti povremeno naporan….

VODOLIJA

Tokom ovog dana stoji vam dosta promenljivo raspoloženje i potreba za društvom. Ne želite ni jedan momenat da provedete sami i samo ćete vrebati priliku da izađete iz kuće. Možete na trenutak biti zabrinuti zbog člana porodice.

RIBE

Tokom ovog dana najradije ćete provesti vreme u kućnom okruženju, sa dragim ljudima. Cak i ako imate planove za izlazak, moguće je da će se oni izjaloviti ili da vi jednostavno nećete biti u pravom raspoloženju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs