Ovih pet horoskopskih znakova najčešće postaju slavne ličnosti

Iako je za slavu i uspeh potreban trud ili luda sreća, zvezde tu takođe mogu umešati prste.

Bred Pit je strelac, foto: Getty images/ tTim P. Whitby / Stringer
Bred Pit je strelac, foto: Getty images/ tTim P. Whitby / Stringer
.

Strelac

Ovi avanturisti spremni su za život na rubu baš svakog dana. Oni se često usuđuju napraviti nešto što drugima nikad ne bi palo na pamet, a to im neretko donese slavu i obožavatelje.

Jarac

Iako za tmurne Jarčeve nije lako poverovati da imaju harizmu koja je potrebna za slavu, začudili biste se koliko ljudi njihov način razmišljanja i postupanja smatra fascinantnim, čime vrlo brzo stieču verne obožavatelje.

Vodolija

Genijalne Vodolije stieču vojsku obožavatelja svojim neverovatnim umom i prvobitnim stepenom nezainteresovanosti kojim ciljano stvaraju kontraefekt kod drugih i navode ih da se zanimaju za njih još više.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svojom prilagodljivošću i otvorenošću prema novim prilikama postižu ono o čemu drugi sanjaju. Ribe su vrlo samouverene te od samih početaka poznate osobe gledaju kao sebi ravne.

Ovan

Ovnovi su veliki borci kojima nije teško mukotrpno se potruditi da ostvare ono što su naumili. Oni ne veruju u slučajnosti ili sreću i smatraju da je sve ostvarivo ako se dovoljno pomučite to realizovati.

Izvor: cosmopolitan.rs