Cveće u naš život privlači sreću, ljubav i novac - Evo šta kaže horoskop, kome koji cvet najbolje pristaje!

Proleće je ovde, a s njim i želja da svoje kuće i stanove ukrasimo svežim cvećem, novim bojama i mirisima.

Cveće u naš život privlači sreću, ljubav i novac, foto: Depositphotos
Cveće u naš život privlači sreću, ljubav i novac, foto: Depositphotos
.

Ta ideja i inače budi osećaje sreće, ali dodatno smo se razveselili kada smo saznali da horoskop može da nam preporuči cveće koje će u naš dom uneti ''dobre vibracije''. Evo šta smo iščitali!

Ovan: Lale za vođe

Ovan je sunčev, vatreni znak i za njega je sve u strasti, pokretu i energiji. S obzirom da su Ovnovi rođene vođe, ne čudi što je lala pravi srećni cvet za njih. Tulipane poznaju i prepoznaju svi, pa se definitivno nalaze među najpopularnijim cvetovima na svetu. Baš kao i Ovnovi, istinski lideri, avanturisti i osobenjaci.

.

Bik: Ljiljani za stabilnost i mir

Bikovi se u životu često postavljaju kao hedonisti i iz svega vuku maksimum. Iz svega - pa iz mirisa i izgleda cveća! Miris i izgled ljiljana definitivno je jedan od najprijatnijih i najcenjenijih, pa ne čudi što je baš on njihov srećni cvet. Osim toga, ljiljani u dom Bikova mogu da unesu stabilnost i mir, kojem svaki pravi Bik teži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favourites #flowers #lilies #pink #happy #home

A post shared by C a t (@cat.ackroyd) on

.

Blizanci: Đurđevak će smiriti i najaktivnije

Blizanci su ljubitelji avantura i natprosečno su aktivni. Vole pokret i dinamiku, a mnogi su i zavisnici od stresa. Upravo zato im treba cvet koji daje osećaj spokoja i smiraja. Takav je đurđevak, belo i sitno cveće koje bi trebalo da krasi dom svakog Blizanca.

.

Rak: Gardenije za ljubavno zadovoljstvo

Rak je pravi emotivac, želi da širi ljubav oko sebe i da ostavlja pozitivan trag na živote ljudi koje voli. Međutim, ponekad je potrebno da mu se lepe želje i vrate, a upravo u tome se krije moć gardenije. Ona bi u život Raka mogla da privuće ljubavno zadovoljstvo i seksualno zadovoljenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlkbaharın miss kokulu çiçeği #gardenia #gardenias #canlınitki #süsbitkileri

A post shared by Emin İffet Aktay (@eminbotanik10) on

.

Lav: Suncokreti za sunčev znak

Lav je sunčev znak i uopšte ne čudi što je njegov srećni cvet - suncokret. Ako uzmemo u obzir da Lav baš jako voli da bude u centru pažnje, idealno bi bilo i da se suncokret vrti oko njega, a ne oko Sunca. Osim toga, prisutstvo žutog cveća teraće lošu energiju i niske vibracije iz života svakog Lava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothin beats sunflowers to brighten the day ? #penrithflorist #freshflowers #sunflowers #samedaydelivery #penrith

A post shared by Florist | Wedding Specialist (@morningdewfloraldesign) on

.

Devica: Bele rade donose malo haosa...

Device su poznati horoskopski perfekcionisti koji su uvek u lovu na apstraktnu ideju savršenog. Upravo zbog te sitne opsesije, u životu im je vrlo bitno da imaju drugu stranu medalje - spontane, nesavršene i prekrasne bele rade. Veruje se da ovo sitno cveće donosi blagoslov i sreću na prag, a malo haosa u životu Device definitivno će biti blagoslov.

.

Vaga: Narcis, jer ti to zaslužuješ

Vage su znak koji je vrlo retko egocentričan i mnogo češće je usmeren na druge. Upravo zbog toga, često budu iskorišćene i odbačene, a sopstvene interese gaze nogom. Narcis je cvet koji simbolizuje samoljublje i potreban je u životu svake Vage. Može da pomogne ovim prevelikim altruistima da skrenu pažnju na sebe i misle na sopstveno dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O man jau pavasaris <3 #spring #allmostspring #narcisflower #yellow #blossoms #beauty

A post shared by Agnė Ališauskienė (@agneali) on

.

Škorpija: Božuri za harmoniju

Škorpije se vrlo često boje budućnosti, a posebno ih plaši mogućnost da ne izgube svoje bližnje. Mnoge od njih, svesne su da su previše tvrdoglave i odlučne i neretko strahuju da će ih najmiliji povrediti i napustiti. Božuri, između ostalog, simbolizuju harmoniju i mir, kao i carsku vlast. Škorpijama će njihovo prisustvo goditi. Neće smetati njihovoj naravi, a pomoći će u odnosu s voljenima.

.

Strelac: Karanfili kao potreba za drugim

Strelac je znak koji je najmanje zavistan od drugih i voli vreme da provodi sam. Preveliku pažnju i žrtvu ne traži ni kada mu definitivno treba pomoć drugih. Karanfil je cvet sećanja, uspomena i zajedništva, a u život Strelca koji ga poseduje doneće druželjubljivost i manje melanholično raspoloženje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#home #and #carnations ?

A post shared by Johanna (@jjozzuu) on

.

Jarac: Ljubičica - omiljeni cvet Evrope

Jarac je odgovoran i stabilan znak koji se ne boji problema i izazova. On je moćan znak kome će goditi isti takav cvet - ljubičica. Reč je o cvetu koji je preferirao i moćni Napoleon, a danas je jedan od najpopularnijih cvetova Evrope.

.

Vodolija: Orhideja kao simbol duhovnosti i lepote

Orhideja je lep cvet koji zapravo krije duboko duhovnu poruku, baš kao i Vodolije - idealisti, ekscentrici i sanjari koji se ne boje da budu drugačiji. I vole da budu baš takvi, energetski visoko i neustrašivi. Orhideja je cvet koji će ih održati takvima.

.

Ribe: Krhke poput maslačka

Ribe su najsenzibilniji horoskopski znak i osetljive su na sve - baš poput maslačka. Jedino je taj cvet krhkiji od njih i u svojoj je krhkosti prekrasan! Od maslačka bi Ribe mogle da nauče kako ne treba da glume, niti da nose ''hladne maske'' i da su njihove emocionalne dimezije zapravo pravo bogatstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pocelo je ????? #spring #prolece #dandelion #maslacak #springflowers

A post shared by Mira Mi. (@mira_mi_11) on

.

Izvor: miss7