Danas je pravi trenutak da Blizanci pozovu osobu koja im se dopada, Lavovi nikako ne idu u šoping, potrošiće i ono što nemaju!

Šta vama predviđaju zvezde za danas?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Ono što niste uspeli da završite juče, danas se može regulisati, uz malu pomoć kolega ili prijatelja. Moguće je da će vam period od podneva doneti već broj kontakata i razgovora sa potencijalnim saradnicima. Popodne dobro i za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK

I danas vas poslovne prilike „napadaju“ sa svih stana. Novac je i dalje glavna tema i u svemu što radite pokretaćete se jednim principom – koliko mogu zaraditi? No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vas odmah zaintrigirati svojom pričom.

BLIZANCI

Do podneva ćete još i biti kako tako raspoloženi za posao, ali već posle tog vremena – na pameti vam je samo da izađete i pobegnete. Doduše, imate planove – da prošetate i kupite neke sitnice, kao i da se vidite sa par ljudi. Super je trenutak da kontaktirate osobu koja vam se dopada....

RAK

Danas ste malo povučeni i zamišljeni i pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas neka lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se malo razmrdate, pa iskoristite popodne za neku šetnju ili za izlazak sa prijateljima. Nemojte biti sami.

LAV

U toku prepodneva bićete opterećeni razgovorom sa nadređenom osobom. Nemojte toliko lično shvatati nešto što vam je rečeno. Takođe, nije povoljan dan da odete u kupovinu – potrošićete više nego što ste planirali, čak možda i pozajmiti novac. Danas pokušajte da budete umereni u svemu.

DEVICA

Danas u dogovorima nemojte brzati i ne verujte u sve što vam se kaže. Neko će pokušati da iskoristi vašu lakovernost. S druge strane, u kontaktima sa suprotnim polom niste ni malo „naivni“. Lagano vodite vodu na svoju vodenicu u jednoj komunikaciji i unapred se radujete ostvarenju želja.

VAGA

Dan je savršen za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa poslovnim saradnicima. Možete postići više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta kontakata sa pripadnicima suprotnog pola i dosta prilika da osvojite i zavedete pričom.

ŠKORPIJA

I vašem znaku je poslovni segment danas postavljen više nego dobro. Naročito je isplativ sektor uslužnih delatnosti. Škorpijama je danas naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje samo seksualne priče. Osećate se dobro i u elementu.

STRELAC

Danas ste u fazonu da biste želeli da nešto promenite, samo ne znate šta. Povremeno ćete biti nervozni, a dobro bi bilo da u takvom raspoloženju ne donosite neke važnije poslovne odluke. Nije dobro vreme ni za neke veće troškove. Tokom celog dana stoji flertovanje i komunikacija sa više osoba.

JARAC

Od onog zastoja u toku jučerašnjeg dana ste se u potpunosti oporavili. Danas ste već u potpuno drugačijem raspoloženju, skloni tome da obaveze odradite što pre, a i lako uspostavljate kontakte sa novim ljudima koji dolaze u vašu blizinu. Ipak, za lični život nećete imati mnogo vremena.

VODOLIJA

Pokušaćete da ostvarite dogovor u tajnosti sa nekim od poslovnih saradnika. Postoji razumevanje, ali realizacija trenutno ne može biti pokrenuta. Ukoliko imate emotivnog partnera, danas povedite računa – postoji mogućnost da potpuno neplanirano privučete jednu osobu, a I ona će se vama dopasti…..

RIBE

Neke promene danas mogu nastupiti ili biti najavljene, što vam nikako ne odgovara. Unapred razmišljate i nervirate se koliko će vam obaveza ovo još dodatno natovariti na vrat. Dan je izuzetno lep za strasne susrete sa voljenom osobom. Nemojte samo celo popodne provesti lenčareći, izađite iz kuće.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs