Astro

Horoskop i prijateljstvo: Šta prijatelji najviše vole kod vašeg znaka?

Svaki znak horoskopa ima neku osobinu koju njegovi prijatelji najviše vole kod njega. Saznajte koja je "najjača karika" vašeg horoskopskog znaka kada je o prijateljima reč.

23.03.2019. - 20:00h
Svaki znak horoskopa ima neku osobinu koju njegovi prijatelji najviše vole kod njega
Svaki znak horoskopa ima neku osobinu koju njegovi prijatelji najviše vole kod njegafoto: Depositphotos

Prijatelji kod vas najviše vole...

OVAN
...vašu strast prema svemu.
Svojim strastvenim temperamentom Ovan lako može da pokrene sve ostale znake horoskopa. Zato nije ni čudo da je rado viđen gost u svim mogućim prilikama i da drugi vole njegovo društvo.

BIK
...vašu sabranost i brutalnu iskrenost.
Nekad je najbolje nazvati stvari pravim imenom i Bik to jako dobro zna. Prijatelji cene njegovu iskrenost, pa čak i onda kada ih ona možda i povredi.

BLIZANCI
...vaš smisao za humor i uvek zanimljive priče.
Duhovitost je definitivno jedna od najprivlačnijih osobina, a Blizanci su i te kako obdareni njome. Ovaj vazdušni znak sposoban je da okupi oko sebe široki krug prijatelja koji će sa zanimanjem slušati njegove priče.

RAK
...vašu naviku da sa sobom uvek nosite nešto za grickanje i to što ste dobro rame za plakanje.
Osećajni Rak uvek misli i na druge, a svoje prijatelje voli da obasipa sitnicama pa i onda kada oni to uopšte ne očekuju. Saslušaće sve probleme prijatelja i biti uz njega kad mu je najteže.

LAV
...vašu lojalnost i volju da se borite protiv drugih.
Lavovi su slavni po svojoj borbenosti i prijatelji to cene kod ovog vatrenog znaka. Uz to, vrlo su odani prijatelji, a boriće se samo protiv onih koji im nisu prijatelji.

DEVICA
...vašu sposobnost da ostanete kul u teškim situacijama.
Sabrana Devica sposobna je da ostane pribrana i onda kada drugima to ne uspeva, pa će svojim primerom pomoći i svojim prijateljima da ne izgube kontrolu i da se lakše nose sa stresom.

VAGA
...vaše savete vezane za ljubav i modu.
Vage su poznate kao velike estete i prijatelji će uvek njih prve da pitaju za savet u vezi oblačenja, frizure, šminke... Osim toga, znaju da daju i dobre ljubavne savete.

ŠKORPIJA
...vašu odlučnost da se razračunate s onima koji povrede vaše prijatelje.
Škorpija nikome ne ostaje dužna, naročito onome ko naudi njenom prijatelju.

STRELAC
...vašu sposobnost da se ne nervirate.
Od Strelaca svi možemo da naučimo jednu važnu stvar – kako manje da se nerviramo. Strelac neće dozvoliti da ga išta izbaci iz takta i da zbog bilo čega gubi živce, a njegovi prijatelji gledaće ga kako umešno ostaje miran i pokušati da ga iskopiraju.

JARAC
...vašu lojalnost i pouzdanost i to što znate da čuvate tajne.
Kada nešto poverite Jarcu, možete biti sigurni da će on to i zadržati za sebe. Jarac je jedan od najpouzdanijih prijatelja kojeg možete imati.

VODOLIJA
...vašu sposobnost da uvek znate šta da kažete.
Luckasta Vodolija nasmejaće vas kada je to potrebno i utešiti kada treba. Vodolija jako dobro zna da "odvaga" reči i da kaže pravu stvar u pravo vreme.

RIBE
...vašu slatku narav i talentovanost i to što čavrljate o nekakvim fascinantnim trivijalnostima.
Riba će i oko najobičnije stvari znati da stvori zanimljivu priču. Ona i u najmanjim sitnicama vidi nešto vredno i fascinantno i to je ono što njeni prijatelji najviše vole kod ovog vodenog znaka.

Izvor: Zadovoljna.hr