Blizanci će danas diskretno da flertuju na poslu, Strelčevima je pravi momenat za pokretanje novih emotivnih priča

Šta za vaš horoskopski znak predviđaju zvezde za danas?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Podstaknuti ste nekim informacijama koje čine da se više aktivirate i angažujete po svim pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet se budi i u poslovnim dogovorima, ali i u susretima sa suprotnim polom. Vama trenutno upravljaju želje i strasti.

BIK

Ne pričajte o svojim poslovnim namerama nikom, pa ni najbližim poslovnim saradnicima. Moguće je da su sumnje koje imate u neke od njih u potpunosti opravdane. Iako ćete sa voljenom osobom želeti da podelite neke zajedničke trenutke, moguće je da će vas obostrane obaveze sprečiti u tome.

BLIZANCI

Znate šta trebate da uradite da biste pokrenuli situaciju u poslovnom segmentu, samo je pitanje trenutka. Dobro odmerite momenat kada su šanse za vas najizglednije. Komunikacija sa voljenom osobom deluje u isto vreme opuštajuće i podsticajno na vas. Lako flertovanje na poslu.

RAK

Danas se ne snalazite u poslovnim situacijama koje su vam nametnute. Od vas se zahteva drugačiji pristup poslovnim obavezama. Trebaće vam vremena da se prilagodite, ne žurite da ne biste pravili greške. Povučeniji ste u sebe što voljenoj osobi deluje čudno, pa vas može opterećivati pitanjima.

LAV

Uspeli ste da odradite na pravi način poslovne obaveze i da privedete kraju nešto što vas je duže vreme opterećivalo. Drugi deo dana donosi vam dobro raspoloženje i otvorenost za nova poznanstva u emotivnom segmentu. Bićete duhoviti i inspirativni prema osobama sa kojima dolazite u kontakt.

DEVICA

Ostavili ste pozitivan utisak u kontaktu i komunikaciji sa osobom koju smatrate autoritetom. Naročito vam je milo što od nje dobijate podršku za vaše ideje i predloge u poslovnom segmentu. Budite iskreni prema voljenoj osobi. Čak i male laži mogu izazvati veliko nepoverenje.

VAGA

Danas vam je potrebna velika podrška drugih za vaše planove. Drago vam je što ima onih koji umeju da prepoznaju vaše kvalitete. Ako ulazite u poslovni dogovor, imate osnova za „cenjkanje“. Kasni popodnevni ili večernji sati donose vam inspiraciju i potrebu za voljenom osobom. Emotivni susret.

ŠKORPIJA

U potpunosti ste se usmerili da završite sve od obaveza koje imate. Ne želite da bilo šta pokvari vaše planove za vikend, pa ćete žuriti da sve odradite na vreme. Ovo se može pretvoriti u pravu „trku sa vremenom“ u kojoj ćete i ovog puta izaći uspešno, kao pobednik.

STRELAC

Običan susret sa poslovnim saradnicima ima šanse da se pretvori u ozbiljne razgovore i dogovor. Neke prilike će se danas otvoriti koje donose finansijski prosperitet. Dobro raspoloženje prenosite i u kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Pravi momenat za pokretanje novih emotivnih priča.

JARAC

Danas vam fali organizovanosti i koncentracije, pa poslovni segment može donekle trpeti. Da vam ne zamerimo ipak previše – okrenuti ste u mislima ka osobi sa kojom ste od nedavno uplovili u emotivnu priču i još uvek ste pod velikim utiskom dešavanja. Uživajte u ljubavi, ali ne zapostavljajte obaveze.

VODOLIJA

Koliko god želeli da budete okrenuti ka poslovnom segmentu i da ispoštujete svoje obaveze, drugi vam lako „razbijaju“ fokusiranost. Izbegavajte da ulazite u rasprave sa osobama koje očigledno imaju previše vremena pa ga troše ometajući druge. Okrenuti ste prijateljima i nemate vremena za voljenu osobu.

RIBE

Danas vam je već potrebna podrška ljudi sa kojima radite da biste uspešno izašli iz nekih poslovnih nedoumica ili viška obaveza. Ne pokušavajte da sami izađete na kraj sa svime, jer je malo verovatno da ćete biti uspešni u ovome. Jaka potreba za partnerom, ali malo vremena za susret.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs