Kod Rakova danas moguć kontakt sa osobom iz prošlosti za kojom im uvek zadrhti srce, Strelčevi napeti, sumnjičavi i podozrivi

Ko danas nema nikakvih osnova za ljubomorisanje, a kome će cvetati ruže u ljubavi saznajte u dnevnom horoskopu...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Danas ne smete da budete zaboravni. A vaša će pažnja biti rasuta na sto strana i baš se može dogoditi da neke ozbiljnije stvari propustite da uradite. Budite pametni i zapišite sve ono što vam je neophodno. U emotivnom delu velika potreba za ljubavlju i kontaktu sa voljenom osobom.

BIK

Danas je pravi trenutak da u jačoj meri pokrenete neke poslovne dogovore. Neke situacije se razvlače i to već počinje da vam ide na živce. Učinite ono što je u vašoj moći da do realizacije dođe. Budite više opušteni u kontaktu sa voljenom osobom, unosite joj nervozu svojim ponašanjem.

BLIZANCI

Danas će biti teško pohvatati vaša raspoloženja. Promenljivi ste u poslovnom segmentu, pa drugi mogu misliti da je problem da se na vas oslone. Pokažite im da greše. Više ste usmereni na emotivni deo koji vam je danas uglavnom u mislima. Velika želja za avanturom, za dešavanjima, za uživanjem.

RAK

Pravo je vreme da neki vaši planovi dođu na realizaciju. Osobe sa kojima radite su spremne da vas podrže i nema razloga da se stvari odugovlače. Pokažite svoje sposobnosti. Sledi vam kontakt sa osobom koja uvek učini da vam zadrhti srce iako se već dugo naziva vašom emotivnom prošlošću.

LAV

Veliki broj obaveza iz prethodnog perioda okupiraće vas u potpunosti tokom današnjeg dana. Naravno da postoji način da izađete iz svega ovoga, ali bi bilo dobro da pokušate da angažujete i nekog od kolega da vam pomogne. Imaćete malo vremena da se posvetite emotivnom partneru. Nezadovoljstvo.

DEVICA

Propustićete dobre prilike za isticanje tokom današnjeg dana, ako budete previše oklevali u nekim situacijama. Radite stvari na najbolji način pa nema potrebe da se ustručavate da pokažete to i drugima. Privukao vam je pažnju neko ko je jako sličan vama. Dobra komunikacija i raspoloženje.

VAGA

Problemi u poslovnom okruženju neće se direktno odraziti na vas, osim kroz povećanje količine obaveza u toku dana. Malo je verovatno da će drugi moći ili biti u prilici da vam pomognu. Prepušteni ste sami sebi, pa prionite na posao. Velike želje u emotivnom delu, ali samo delimična realizacija.

ŠKORPIJA

Vi možda imate dovoljno energije ali neke stvari u poslovnom segmentu ne možete pokrenuti na mišiće. Morate sačekati da realizacija dođe na dnevni red, ali ćete biti jako iznervirani što se to ne može dogoditi u ovom trenutku. Povremene žaoke ljubomore se mogu javiti, ali potpuno bez razloga. Sve je u redu.

STRELAC

Potrebna vam je intervencija ili prisustvo jedne osobe koja će svojim uticajem pomoći da se dešavanja u poslovnom segmentu pokrenu. Sve se može srediti brže nego što mislite. U odnosu sa emotivnim partnerom danas ste napeti, sumnjičavi i podozrivi. Nemate razloga za ljubomorisanje.

JARAC

Čini vam se da prave informacije ili potvrda nekih dešavanja do vas dolaze u poslednjem trenutku. Imaćete dovoljno vremena da pokrenete priču koja vam je bitna. Mogućnost važnog poslovnog sastanka ili dogovora. Održavajte komunikaciju sa nekim ko vam je simpatičan i šarmantan.

VODOLIJA

Neko od bliskih kolega vas opterećuje svojim negativnim razmišljanjima ili konstantnim primedbama i žalbama. Ne opterećujte se, okrenite se onim poslovima koje morate završiti i posvetite se dnevnim obavezama. Izbegavajte ljude koji vam unose loše raspoloženje ili nemir.

RIBE

Kao da su se sve zvezde „okrenule“ samo da bi radile u vašu korist. Ni danas se ne zna šta funkcioniše bolje – da li poslovno – finansijski ili emotivni segment. Nove prilike za dogovore dolaze do vas bez većih problema. Između voljene osobe i vas lako se stvara romantična atmosfera.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs