Vodolije, danas vam stižu lepe vesti i noviteti, Vagama prijatelji neće izaći u susret, ali znaće one kako da uzvrate istom merom

Dnevni horoskop je pred vama! Šta vam zvezde predviđaju za danas?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

One poslovne situacije koje ste pokrenuli tokom jučerašnjeg dana, sada imaju svoj završetak i razrešenje. Bićete više nego zadovoljni odvijanjem. Vaše poslovne strategije su dobre i ne ostavljate ništa nedovršeno i nepotpuno. U potpunosti ste povezani sa voljenom osobom. Uživanje i zadovoljstvo.

BIK

Juče je srećna zvezda bila na vašoj strani. Danas se već savetuje više opreza i ne ulaženje u bilo kakvu vrstu rizičnog ponašanja, naročito kada je novac u pitanju. Danas se posvetite osobama koje su vam bliske, potrebna vam je njihova podrška i zajednički trenuci nežnosti.

BLIZANCI

Danas budite proračunatiji u svakoj vrsti dogovora, pa i u komunikaciji sa najbližim saradnicima. Ako vas brine reakcija šefova na neki vaš propust iz prethodnog perioda, ovo će proći bolje od očekivanog. Partner danas može biti neuobičajeno ljubomoran. Pokušajte da spustite loptu.

RAK

Možete se danas izgubiti u mnoštvu planova i malo konkretno i uraditi. Ne preuzimajte na sebe mnogo obaveza, jer postoji verovatnoća da ili ni jedan ne završite zadovoljavajuće ili da drugi primete da „otaljavate“. Emotivni segment funkcioniše odlično, tu vam slede lepi kontakti sa voljenom osobom.

LAV

Nećete biti zadovoljni time kako se odvija jedan dogovor, ali trenutno ne možete ništa uraditi po tom pitanju. Pustite da se situacija razreši sama od sebe, ne potencirajte na promenama. Neraspoloženje u emotivnom segmentu posledica je nekih neispunjenih očekivanja.

DEVICA

Neki lični problemi će vam danas odvlačiti pažnju od poslovnog segmenta. Moguće je da je u pitanju zabrinutost za nekog od članova porodičnog domaćinstva. Ili ćete vi pak biti u emotvnom ili zdravstvenom padu. Ako ikako stignete, odmorite se više u toku dana i pokušajte da se opustite.

VAGA

Veliki broj poslovnih obaveza je pred vama. Ipak, ništa od toga nije nerešivo, i vi ćete biti iznenađeni brzinom kojom uspevate da se izborite. Malo će vas oneraspoložiti to što ćete tražiti pomoć od kolege, ali vam neće biti pružena. Zapamtite da uzvratite na isti način neki drugi put.

ŠKORPIJA

Suviše ste zaokupljeni nekim ličnim, pogotovo emotivnim pitanjima i ovo vam može odvlačiti pažnju od dnevnih obaveza. Potrudite se da završite ono na šta ste se obavezali i pazite da ne pravite greške, jer ste sada skloni propustima. Sledi vam izuzetno podsticajan susret u popodnevnim satima. Uživanje.

STRELAC

Dan kada ćete mnogo vremena morati da izgubite na stvarima koje smatrate nebitnim. Ipak, vaši nadređeni smatraju drugačije i vi ćete morati da se posvetite obavezama koje vam ni malo nisu drage. Povremena komunikacija koju imate sa nekim vam je vrlo prirasla za srce. Flertovanje.

JARAC

Nema razloga za neraspoloženje ako se nešto što ste planirali i ne ostvari u toku današnjeg dana. Posvetite svoju pažnju onim stvarima za koje vidite da idu kako treba i ka realizaciji. Nemojte biti uznemireni zbog nešto slabije komunikacije sa voljenom osobom. Sve je u redu.

VODOLIJA

Dobre vesti i noviteti. Odličan poslovni dan je pred vama, imate dobre ideje, razmišljate vrlo kreativno i možete se posvetiti ciljevima koji su vam bitni. I u emotivnom delu ovo može biti jako podsticajno vreme za vas i voljenu osobu. Ne dozvolite da vas povremeno dizanje tenzije uvuče u neku vrstu rasprave.

RIBE

Još jedan dan koji je samo „vaš“ u svakom životnom segmentu. Nastavlja se vreme dobrih prilika i trenutaka u poslovnom delu, a prilika za zaradu će biti i danas. Ako danas provedete vreme sa voljenom osobom, osećaćete se bolje nego ikada pre. Kao da je vreme za ostvarenje vaših želja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs