Astro

Ovnovi, danas je onaj dan kad ništa ne morate, Bikovi to dobro znaju pa će rado ugoditi svim svojim apetitima

Kakva nedelja nas čeka, saznajte.

17.03.2019. - 08:30h
Divan dan
Divan danfoto: Depositphotos

OVAN

Danas dajte u potpunosti oduška sebi. Odmarajte se, lenčarite, uživajte u tome da ne radite ama baš ništa. Raspoloženje vam je dobro, skloni ste takođe i dobrom zalogaju, ali i uživanju u društvu voljene osobe. Ovo može biti jako prijatan dan, ako zaboravite da bilo šta „morate“ uraditi.

BIK

Svi vaši hedonistički apetiti su danas probuđeni. Mislim da će se ovo najviše odraziti kroz kontakte sa voljenom osobom i vama toplo preporučujemo da ceo dan provedete sa dragim vam bićem. Sigurno je da će ovo biti vreme za pamćenje.

BLIZANCI

I vama je danas potreba za ljubavlju prioritetna, samo je pitanje da li ćete uspeti da u potpunosti ostvarite svoje želje i namere. Čini mi se da će se baš u poslednjem trenutku nešto „namestiti“ i sprečiti vas da se vidite sa voljenom osobom. Ili će sve ostati samo na kraćem susretu nego što ste želeli.

RAK

Porodica, porodica, porodica....vaše su misli, namere, želje i potrebe danas okrenute samo na ovu stranu. Najviše će vam prijati ručak zajedno sa osobama koje volite, prisustvo dragih ljudi, razgovor sa njima – sve ovo vas opušta i unosi vam jednu pozitivnu dozu optimizma i energičnost.

LAV

A imali ste tako lepe planove za danas....oni su sigurno uključivali da vi malo lutate po prodavnicama, da obiđete neke prijatelje, da se možda vidite van kuće sa dragim vam bićem...verovatno je da se ništa od ovoga neće ostvariti i da ćete ipak ostati kod kuće i opustiti se.

DEVICA

I Devicama može da se dogodi da planovi ostanu baš samo to – planovi. Možda se nećete osećati najbolje, pa ćete radije ostati kod kuće i opuštati se u domaćoj atmosferi. Ili će pak voljena osoba svratiti do vas i uneti dovoljno zadovoljstva i sreće da ni ne poželite da mrdnete nigde van doma.

VAGA

Vage bi danas na sto strana. A verovatno će stići na sto i jednu. Ne, neće vam biti dosta ono što ste isplanirali – jer može još više i još bolje. Malo sa društvom, malo sa prijateljima, više sa voljenom osobom...i ako ostane nešto za porodicu – biće dobro. Samo da dan prođe u lepom raspoloženju.

ŠKORPIJA

Škorpijama je danas potrebna samo ljubav i ništa drugo. Doduše, nisam sigurna da ćete uspeti da dobijete baš u onoj meri koliko želite...ali šta da se radi. Malo korigujte svoje planove, jer voljena osoba neće uspeti da se u potpunosti uklopi u njih. Nije ni važno, samo da ste zajedno. Makar i na kratko.

STRELAC

Nije vam baš drago što su vam i danas natovarene neke obaveze koje morate da odradite, ali bolje i to nego da se dosađujete. Ionako niste planirali nigde da idete. To što ste mislili da odmorite ostavite za popodnevne sate kada ćete imati više nego dovoljno vremena za relaksaciju.

JARAC

Neke planove sa prijateljima ćete morati da korigujete zarad dešavanja sa voljenom osobom. Morate da odredite šta su vam prioriteti, a ovog puta ćete emocije staviti na prvo mesto. Nemojte se opterećivati. Uživajte sa osobom koju volite, a ako je neko pravi prijatelj – ovo vam neće zameriti.

VODOLIJA

I kod pripadnika vašeg znaka se može dogoditi da potpuno neplanirano ostanete kod kuće. Moguće je da će članovima vaše porodice biti potrebno vaše prisustvo ili vam se jednostavno – neće mrdati nigde. Iskoristite dan koji je pred vama i posvetite se onima koje volite.

RIBE

Izuzetno emotivno raspoloženje tokom celog dana. Biće vam neophodno da provedete koliko god vremena budete mogli sa voljenom osobom. Međutim, može se dogoditi da se morate posvetiti i drugima, verovatno mlađim članovima porodice. Napravite kompromis i raspodelite svoje vreme.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs