Savršena subota za Vage, osećaju se emotivno ispunjene, dok Škorpije negoduju jer ne mogu imati baš sve

Divno je ove subote biti Vaga, mada nije loše ni Ovnovima, ni Blizancima. Mnogima će ovaj dan biti prekrasan.

Nežnost, ljubav, razumevanje, foto: Depositphotos
Nežnost, ljubav, razumevanje, foto: Depositphotos
.

OVAN

Odličan dan za sve vezano za poslovni segment. Dogovori se mogu napraviti lakše nego inače, a vi ćete biti u posebno dobrom raspoloženju i lako animirati ljude oko sebe. Impulsivnost i strast u emotivnom segmentu. Lako osvajate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

BIK

Našli ste pravi način da razrešite jednu poslovnu situaciju, uz doduše – malu pomoć prijateljski nastrojenih kolega. I vi izađite u susret ljudima sa kojima radite i na najbrži način dovršite jednu zajedničku obavezu. Dobra komunikacija sa jednom osobom, ali skrivate je od drugih.

BLIZANCI

Neko će vam danas učiniti uslugu i pomoći u tolikoj meri da ćete prosto ostati zatečeni. Pogotovo ako sa ovom osobom u nekom prethodnom periodu niste imali najsjajnije odnose. Ne razmišljajte mnogo, prihvatite i zapamtite da uzvratite istom merom. Prija vam susret sa jednom osobom koja vas razume.

RAK

Danas ste na usluzi svojim kolegama, ali i oni vama. Međusobna podrška i pomaganje učiniće da se nešto što se duže vreme odugovlači završi ranije od planiranog. Bićete zadovoljni rezultatima i vi, ali i vaši nadređeni. Savršen sklad sa voljenom osobom čini da se osećate dobro i raspoloženo.

LAV

Jedan od boljih dana tokom ove sedmice. Sve ono što je pred vama obavljate bez većih poteškoća, u isto vreme otvarajući nove poslovne priče. Imate utisak da je i faktor sreće na delu. Jasno vam je da se neko u emotivnom delu malo igra i šali sa vama, ali da ima nameru da „popusti“ i to vrlo brzo.

DEVICA

Okupirani ste velikim brojem obaveza, pa nećete stići ni da se kao čovek poradujete tome što sve uspešno završavate. Taman stavite tačku na jednu stvar i odmah prelazite na sledeću. Ne žalite truda, sve ovo ćete uspeti da naplatite, ako ne danas, a ono u narednim danima. Malo ste umorni.

VAGA

Još jedan savršen dan za pripadnike ovog znaka. Više ne znate šta je u pitanju – da li podrška od strane zvezda, da li faktor sreće, da li ste u stvari uspešniji nego što ste mislili? Nemojte samo krenuti da dižete sebe u nebesa, uživajte u dešavanjima i koristite svaku priliku za uspeh. Emotivno ispunjen dan.

ŠKORPIJA

Poslovni segment je u potpunosti u vašim rukama. Sve ide baš onako kako ste planirali. Kockice se uklapaju same od sebe a vi već vidite kako vam se novi novčani prilivi smeše. Doduše, u emotivnom delu će verovatno sve ostati samo na razmišljanju o voljenoj osobi....pa ne možete baš sve da imate...

STRELAC

Kada se i posao i ljubav uklope u jednom danu – onda čak ni vi nemate nikakve prigovore na dešavanja. Potrefiće vas jedan dogovor od ranog jutra i odmah vam „ubaciti“ novac u džep. A posle toga – možemo da krenemo u osvajanje! Ili da se vidimo sa voljenom osobom....sami izaberite šta vam je draže...

JARAC

Kada imate podršku ili pravi savet u trenutku koji je bitan – onda vam sve ide od ruke. Tako će biti i danas – pomoć od strane osobe koja vam je poslovno važna biće taman u onoj meri da okrene okolnosti vama u korist. Prilika za susret sa voljenom osobom u večernjim satima. Iskoristite je.

VODOLIJA

Izgleda da je danas vaše prisustvo neophodno na sto strana. Zaista ne znam kako ćete uspeti to da izvedete, ali je izvesno da ćete se potruditi. Ne samo da vas posao zove, već imate i neke društvene obaveze ili obećanja koja ste dali voljenoj osobi i prijateljima. Spremite se na užurban dan.

RIBE

Okrenuli ste novu stranicu u poslovnom segmentu i sa zadovoljstvom pratite kako se sve odvija onako kako ste planirali. Brza dešavanja i dogovori koji ispunjavaju vaša očekivanja. Popodne obavezno iskoristite da sa voljenom osobom odete na neko veće javno mesto ili u izlazak.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs