Vage danas hoće, i posao, i novac, i ljubav; Blizanci, flertujte i opustite se!

Mnogima je danas osvanuo dan kao stvoren za flert! Uverite se i sami u dnevnom horoskopu...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Izvrstan dan za svaku vrstu dogovora. Pratite svoju intuiciju i signale koje vam šalje. U emotivnom segmentu se neke situacije mogu otvoriti odjednom. Prisustvo jedne osobe vam unosi pozitivan nemir i tera vas da se aktivirate. Avanturistički duh i trenuci flertovanja.

BIK

Pred Bikovima je jedan izuzetno podsticajan dan. Očekujte iznenađenja i preokrete u svakom segmentu. Pratite situacije i budite spremni na reakciju. Svega će ovde biti – i mogućnosti za zaradu i poslovne dogovore i velikih mogućnosti za avanturu i flert. Uživajte!

BLIZANCI

Iako je ovaj dan dobar u svakom svom segmentu, ipak će se kod vas najviše odraziti na emotivnom planu. Ljubav će zaseniti sva ostala događanja. Ne samo da u postojećim emotivnim odnosima sve ide bolje nego obično, već će se Blizancima otvoriti i nove prilike za sreću. Flertujte i opustite se.

RAK

Momenat je da se neke poslovne , ali i privatne obaveze, završe na lakši način nego inače. Sve će vam ići od ruke, pa se prihvatite i onoga što je do sada bilo u zastoju. Pravo je vreme da sa emotivnim partnerom porazgovarate i o nekim ozbiljnijim temama. Može ovde biti baš lepih dogovora....

LAV

Vidim ja da ćete vi danas baš biti u fazonu za flertovanje i opuštenciju...Posao će pasti potpuno u drugi plan pogotovo što tu ne očekujete trenutno neke veće promene I dešavanja. No, možete se iznenaditi informacijama koje dolaze od strane šefova….

DEVICA

Neki posao koji ste pokrenuli još u prethodnim nedeljama, sada dolazi na realizaciju. Ne samo da će vas obradovati konačno dešavanje u ovom segmentu, već ćete se verovatno i finansijski ovajditi više nego što ste mislili. Kontakt, a moguće i susret sa bivšim emotivnim partnerom.

VAGA

Danas vas sve hoće. I posao, i novac, i ljubav. Prema tome, osmeh na lice i spremite se da vrebate prilike koje će se sigurno ukazati. Jedino što je bitno jeste da ne sedite i ne čekate da vam bilo šta samo od sebe padne u krilo. Aktivirajte se i nećete zažaliti. Neki izuzetni momenti danas su rezervisani za vas.

ŠKORPIJA

Danas u poslovnom segmentu prava mala drama. Vi nekako najviše uživate kada morate da se borite za ono što želite. Valjda vam je iz tog razloga još draže kada na kraju i pobedite. A pobeda u poslovima i finansijama je danas rezervisana za vas. Samo hrabro napred i ne dozvolite da vas bilo šta spreči.

STRELAC

Usmerite se u potpunosti na poslovni segment, jer vam danas preko njega idu priznanja, odobravanja od strane šefova ili čak jača finansijska nadoknada za rad. Lepe vesti neće zaobići ni sve ono vezano za emotivni život – voljena osoba će se jako aktivirati oko vas, spremna da vam se u potpunosti posveti.

JARAC

Danas ćete biti u dilemi kom bitnom životnom delu dati prioritet. Imate velikih obaveza na poslu koje morate završiti u toku dana....ali želite da svoje vreme posvetite i nekom ko vam se jako dopada. Moraćete dobro da balansirate da bi sve funkcionisalo kako treba....

VODOLIJA

I pred Vodolijama je dan koji će zapamtiti. Vaši poslovni planovi danas počinju da se ostvaruju i vi ćete biti izuzetno zadovoljni dešavanjima. Ne samo to – pojavljuje se i jedna osoba u popodnevnim satima koja će vam potpuno okupirati pažnju i prodrmati vas. Flertovanje i avantura.

RIBE

Danas Ribe mogu da dogovore jedan dosta finansijski isplativ posao. Ovo može biti i dodatni posao ili nešto što ste pokrenuli uz pomoć prijatelja. U susretu sa jednom osobom najviše ćete je zainteresovati ako pokažete ono što je vaša najbolja osobina – prirodni optimizam i duhovitost. Dobro raspoloženje.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs