Astro

Najbolji pokloni po Zodijaku: Biku kuvar, Škorpiji egzotična životinja, a Strelcu putovanje!

Izbor poklona za vaše najdraže, ponekad može da bude veoma iscrpljujuće iskustvo. Ali, svaki znak ima određene interese i sklonosti prema kojima ćete lako suziti izbor i tako sebi olakšati posao u odabiru pravog poklona. 

26.02.2021. - 20:00h
Koji je najbolji poklon za vas?
Koji je najbolji poklon za vas?foto: George Rudy/Shutterstock

Ovan priželjkuje nešto od tehnologije

Ovan kao pravi vatreni i tvrdoglavi znak obožava originalne poklone, no nemojte se začuditi ako vam kaže da ne želi ništa. On zapravo gori od želje da dobije neki otkačeni poklon.

Imajte uvek na umu njihov dinamičan stil života i to da su stalno u pokretu. Idealni poklon za tvrdoglavog Ovna je sat crvene boje, srebrni prsten ili narukvica, patike ili ulaznice za koncert ili neku sportsku utakmicu.

Bik će se oduševiti kuvarom

Bik je kućni tip i uvek će ceniti poklone koji imaju upotrebnu i praktičnu vrednost. Oni obožavaju da kuvaju i pre svega da jedu, pa su kuhinjske potrepštine te koje će zagrejati Bikovo srce. Idealni pokloni su kuvar, novo posuđe, šal i topla kapa, parfem ili umetnička slika.

Blizanci očekuju nešto neponovljivo

Blizanci su kreativni i pustolovni pa njihovi pokloni moraju da budu u skladu s njihovim otkačenim životnim stilom. Raduju se otvaranju poklona, ali najviše će ih obradovati oni originalni. Idealni pokloni za Blizance su mobilni telefon, neki fora "gadget", umetnička slika, putovanje, otkačena kapa ili nešto svetlucavo.

Rak želi unikatan poklon

Rak je vodeni znak koji je jako emocionalan i sentimentalan, pa bi kod kupovine poklona trebalo da vodite računa i o tome. Raku je važno da se kod izbora poklona vidi da je neko razmišljao o njemu i onome što voli. Idealan poklon za Raka je otmena večera s porodicom u njihovom omiljenom restoranu, dobro vino, cipele, jakna ili kasica prasica.

"In" pokloni su za Lava

Lav kao vatreni znak obožava sve što je "in" i što odiše glamurom. Najviše će se obradovati ako dobije nešto što još niko drugi nema. Idealni pokloni koje možete pokloniti Lavu jesu najnovija tehnologija poput novog programa ili aplikacije, odevni predmeti s potpisom kreatora, ukrasne sveće ili najnoviji album njihovog omiljenog benda.

Devica želi praktičan poklon

Device su praktične, pa će takav poklon i očekivati. No, imajte na umu da ona uvek zna šta želi i da joj se pokloni koji nemaju svrhu neće svideti. Idealni poklon za pedantnu Devicu su njena omiljena knjiga, set za manikir, priručnik o zdravom životu, sat, umetnička slika ili stalak za začine.