Astro

Bikovima su danas moguća nova poznanstva koja će se lako razbuktati, Rakovima je neophodan dobar plan za sve što rade

Kakav dan vas očekuje na početku ove nedelje? Evo šta kaže horoskop...

11.03.2019. - 08:13h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos

OVAN

Neke situacije vas teraju da žurite, naročito kada je sve ono vezano za novac u pitanju. Sedite, razmislite, povucite ručnu kočnicu. Ne pravite dramu – rešićete sve na vreme. Ovakav tip ponašanja može biti i u emotivnim relacijama. Ne stvarajte problem tamo gde ga nema.

BIK

Dobar je trenutak da se ambicioznije upustite u neka dešavanja. Pred vama će se otvoriti interesantne poslovne situacije – pokažite koliko se jaki. Izuzetan trenutak za pokretanje na emotivnom planu. Dan je dobar i za nova poznanstva koja će se brzo i lako razbuktati.

BLIZANCI

Energija ovog dana vam odgovara, pogotovo ako ste se u poslednje vreme opustili i ulenjili. Brza dešavanja u poslovnom segmentu, mnogo razgovora i podsticajna saradnja sa kolegama. Trenuci koji će proleteti i u kontaktu sa voljenom osobom, ali ostaviti osećaj topline i nežnosti.

RAK

Dobro je vreme da razmislite o svom narednom potezu u poslovnom segmentu. Ipak, nemojte dozvoliti da vam ovo oduzme mnogo vremena, neke situacije čekaju da im se posvetite. Napravite dobar plan rada da biste uspeli da sve završite. Stoje razmišljanja o nekom ko nije blizu vas.

LAV

Bićete zadovoljni dešavanjima tokom ovog dana, iako će sam početak izgledati kao nastavak statičnog perioda. Neke novosti u poslovnom segmentu vam unose pozitivno uzbuđenje i imate osećaj da možete pokrenuti jednu situaciju koja vam je bitna. Dobro vreme za komunikaciju sa suprotnim polom.

DEVICA

Dobro vreme za dogovore svake vrste, ali ćete morati donekle da se prilagodite i pristanete na pojedine ustupke. Ipak, to neće umanjiti kompletan utisak, koji je pozitivan po vas. U emotivnom segmentu partner traži više vaše posvećenosti i vremena. Pružite mu to danas.

VAGA

Imate osećaj da je vaše vreme stiglo i da samo malo fali pa da se neke situacije pokrenu. Prihvatite danas jednu ponudu za susret ili dogovor, jer se može pokazati mnogo bolja nego što ste to u početku mislili. U emotivnom delu stoji jako privlačenje prema jednoj osobi, ali se za sada ustručavate da se pokrenete.

ŠKORPIJA

Škorpije će se danas uglavnom baviti ličnim pitanjima i privatnim obavezama. Ovo će biti vaš prioritet i ostavićete malo vremena za redovne poslove. Sada vam je bitno da isterate nešto što ste planirali. Osećate jako privlačenje prema jednoj osobi i želećete da više pokrenete situaciju.

STRELAC

Malo ste zabrinuti zbog odvijanja jedne poslovne situacije. Bojite se da se u poslednjem trenutku nešto ne pojavi što bi moglo da vas blokira ili spreči da ostvarite ono što ste namerili. Neko pokušava da flertuje sa vama ili da ostvari komunikaciju na tajnoj bazi. Nesigurni ste šta činiti.

JARAC

Iščekivanje događaja ili informacija. Svesni ste da ćete uspeti da ostvarite nešto što ste planirali, samo čekate da se situacija pokrene. Ako se to ne dogodi danas, nemojte biti razočarani. I sutra je novi dan. U emotivnom delu jako vam prija komunikacija sa osobom koja je po mentalitetu slična vama.

VODOLIJA

Suviše se bakćete stvarima koje ne možete promeniti. Ili trošite dragocenu energiju pokušavajući da razotkrijete detalje koji su trenutno skriveni od vas. Ako vas danas muče razmišljanja o budućnosti, pokušajte da se posvetite ljudima koji su vam bitni. Oni vam dižu energiju i donose raspoloženje.

RIBE

Osećate pozitivno uzbuđenje i spremnost da reagujete, jer su informacije koje ste priželjkivali konačno došle. Priželjkujete brzo napredovanje u nekim poslovnim dešavanjima i danas ih možete i pokrenuti. Jako potentna energija u emotivnom delu. Potreba da sa partnerom provodite više vremena.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs