Vodolije danas dobijaju nove udvarače, Strelčevi raspoloženi i srećni, samo će Blizanci biti malo ljuti...

Danas je dan kao stvoren za ljubav! Čini se da će baš kod svakog znaka biti nešto lepo... Šta vama predviđa dnevni horoskop?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Današnji dan vam donosi lepu I aktivnu energiju, pa je pravi trenutak da pokrenete sve ono što vam je važno. Kao što ovo važi za poslovni, tako važi I za emotivni segment. Danas se mogu napraviti neki značajni koraci, a u svakom slučaju – pred vama su lepi momenti sa partnerom.

BIK

Raspoloženje će biti tokom celog dana veoma dobro. Trebali biste da iskoristite pozitivne uticaje koje ovaj dan donosi i da napravite promene koje želite, bilo da se one vezuju za poslovni ili emotivni segment.

BLIZANCI

Danas imate ogromnu podršku, bilo od strane kolega, prijatelja ili osoba koje su vam važne. Oni vas mogu svojom inicijativom pogurati ka rešenju situacija koje su vam bitne. Imate fine kontakte sa suprotnim polom, mada ćete u jednom delu dana biti nešto ljuti na partnera.

RAK

Pozitivna dešavanja vezana za poslovni segment očekuju vas tokom današnjeg dana. Imate osećaj da ste konačno pokrenuli nešto što je bilo zakočeno i što vam je zadavalo glavobolju. Emotivno – raspoloženi ste i odnos sa voljenom osobom funkcioniše bez ikakvih problema.

LAV

Iako još uvek imate osećaj da ste zarobljeni u nekim situacijama kojima ne nazirete rešenja, danas ćete uspeti da prevaziđete najveću prepreku ili da dobijete informaciju koja vam je izuzetno bitna. Emotivno – pravi je trenutak za kontakt sa simpatijom.

DEVICA

Nečija usluga ili pomoć otvara vam mogućnost da rešite poslovnu situaciju koja vas je opterećivala. Danas se možete osloniti na druge jer njihova dejstva idu vama u korist. Emotivno – dobro raspoloženje i pozitivna energija u kontaktu sa suprotnim polom.

VAGA

Tokom ovog dana niste u mogućnosti da postignete sve ono što želite, premalo je vremena za sve. To ne znači da ćete se osećati loše, naprotiv. Ali – nećete se opterećivati onim što ne možete da postignete. Dobra komunikacija i lepi momenti sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Pokrenuli ste neka, vama vrlo važna poslovna pitanja i nadate se pozitivnim rešenjima. Takođe, dan povoljan za sve ono što je vezano za finansije - bilo da rešavate zaostalu obavezu, bilo za zaradu. Trenutno ste u skladu sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Dan dobar za kreativnost, ideje. Takođe – odlični momenti da otpočnete razgovore koji vas mogu odvesti u pravcu dobrog dogovora ili novog poslovnog angažmana. Divni kontakti sa suprotnim polom, raspoloženi ste i srećni.

JARAC

Dan koji je povoljan za vaše finansije i u kojem možete ostvariti priliv koji niste očekivali. Povoljno je i da rešite zaostalu obavezu ili da se dogovorite oko prolongiranja plaćanja. Sa suprotnim polom imate dobru komunikaciju.

VODOLIJA

Tokom ovog dana osećaćete se izuzetno dobro i ovo fino raspoloženje iskoristite da završite obaveze koje vam već izvesno vreme stoje nad glavom. Sve će ići na lakši način. Komunikacija sa onima koje volite je savršena, a mogu se pojaviti i neki novi udvarači….

RIBE

Možda ste i dalje opterećeni nekim situacijama, ali to se na vama neće primećivati. Oni oko vas videće samo dobro raspoloženje I pozitivnu energiju. Odgovore na vaše nedoumice daće vam samo vreme. Lepi kontakti sa onima koje volite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs