Ovi horoskopski parovi se odlično slažu u krevetu, ali ne i izvan njega

Iako ih povezuju isti seksualni nagon i strast, izvan kreveta su "nebo i zemlja".

Ljubavno, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Ljubavno, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

Neki horoskopski parovi jednostavno ne mogu da imaju ništa više od seksa za jednu noć jer, osim što su kompatibilni u krevetu, ništa im drugo nije zajedničko, a evo o kojim je znakovima reč.

Lav i Ovan

Ovnovi vole da isprobaju nove stvari, a strastveni Lavovi otvoreni su za sve, što ih čini savršenim parom, ali samo u krevetu. Izvan njega oba znaka su poprilično naporna i vole da kontrolišu partnere.

Vodolija i Ribe

Ova dva znaka toliko su slična da zbog toga nikako ne funkcionišu u ljubavnoj vezi, ali im je zato seks sjajan pa je najbolje rešenje za njih, ako postoji međusobna privlačnost, da budu prijatelji s povlasticama.

Rak i Bik

Kada ova dva znaka spavaju zajedno, to nije seks već najnežnije vođenje ljubavi. No baš zato što su oboje izrazito emotivni, ljubavne veze između Rakova i Bikova najčešće završe nakon prve svađe, odnosno obostranih suza.

Strelac i Ribe

Ovo je idealan par za seks na jednu noć i ništa više od toga. Strelci su željni avantura, izlazaka i druženja, dok romantične Ribe u vezi imaju neke druge prioritete.

Škorpija i Ovan

Seks između dva najeksplozivnija horoskopska znaka jednostavno mora biti sjajan, a sve više od toga obećava samo katastrofu.

Izvor: index.hr