Devicama se danas smeši novčani dobitak, a Ovnovima mnogo strasti!

Dnevni horoskop za utorak je tu! Šta vam predviđaju zvezde?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Odličan dan u poslovnom, ali i u finansijskom segmentu. Ne žalite truda i aktivirajte se na svaki mogući način. Više je nego izvesno da vas očekuje jedan priliv, ali budite spremni da deo novca odmah prosledite. Obaveze čekaju. Savršen trenutak za emotivni susret. Strast naglašena.

BIK

Vaši se planovi danas odvijaju više nego dobro, ali vi sami nećete biti u najboljem raspoloženju. Iskoristite dan da se čujete sa nekim od saradnika ili da pokrenete priču sa poslovnim partnerima iz inostranstva. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje. Sumnjate previše.

BLIZANCI

Umorni ste i iscrpljeni, ali ne smete dozvoliti da ovo utiče na vas. Danas je jedan od boljih dana da se angažujete u razgovorima sa ljudima koji su vam bitni. Iskoristite popodne da se odmorite, povratite energiju. Emotivno odlično vreme.

RAK

Dobijate veliku šansu da jednom od poslovnih partnera prosledite svoju ideju ili da razgovarate na malo drugačiji način. Iako ovu osobu smatrate autoritetom u svom domenu, ona je itekako spremna da prihvati vaše predloge. Nemojte zapostavljati emotivnog partnera, nađite vremena za njega.

LAV

Novi dan, nova prilika pred vama. Krenuli ste na posao u mnogo odlučnijem raspoloženju, rešeni da danas konačno završite nešto što se danima razvlači. Ipak, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni rezultatima. Jedna osoba privlači vašu pažnju i poglede.

DEVICA

Ne samo što je ovo dobar dan u poslovnom segmentu, već vas može potrefiti i ljubavna sreća. Device će biti u kontaktu sa osobom sa kojom će doduše kratko porazgovarati, ali koja će ostaviti veliki utisak na njih. Dobro raspoloženje vam može doneti I neočekivani novčani priliv.

VAGA

Totalno ćete se smoriti kada shvatite da ćete ipak morati da platite nešto za šta ste mislili da ćete uspeti da „preskočite“. Ako je za utehu, čak i ako nemate trenutno – možete pronaći potrebnu sumu na vreme. Okrenite se ljubavi, tu vas čekaju lepi momenti.

ŠKORPIJA

Danas ćete biti zbunjeni koliko se sve odvija baš kako treba i kako vam situacije idu na ruku. Dogovori funkcionišu, dobili ste potvrdu o uplati novca na račun, komunicirate odlično sa nekim ko vam se dopada…... Pred vama je aktivan i plodonosan dan.

STRELAC

Taman ste mislili da ćete ovaj dan uspeti da prođete bez trzavica i da završite baš onako kako ste planirali, kad eto problema. Teškoće sa kompjuterima, mobilnim telefonima, tehničkim sredstvima. Emotivni partner je baš današnji dan izabrao da vam skače po živcima...

JARAC

Nije da vas ne interesuje što će sve po pitanju posla danas funkcionisati baš kako treba...i to što ćete se i finansijski ovajditi...sve je to u redu, ali vas i misli i srce uglavnom vuku na neku drugu stranu – prema osobi koja vam je itekako zapala za oko. Baš želite da je vidite ponovo i nadate se skorom susretu.

VODOLIJA

Dan je najviše dobar za privatnike ili za one Vodolije koje su se angažovale oko dodatnog posla. Sigurno je da ćete profitirati. Obuzeti ste strašću i želite da se što pre vidite sa predmetom svojih želja. Vreme kao stvoreno za dogovore i kontakte. Uživajte i prepustite se.

RIBE

Hajte vi, blago meni, danas budite malo oprezniji na poslu. Ne zbog velike količine obaveza, jer ste na to već navikli, nego ste malo zamišljeni i neobazrivi, pa se možete povrediti ili napraviti papirološku grešku. Nemojte dozvoliti da pokvarite popodne, jer vas tada očekuje izlazak sa prijateljima ili voljenom osobom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs