Blizanci žele nedelju da posvete partneru, Škorpije hrle u aferu…

Dan za hedonizam i uživanje je rezervisan za Blizance. A kako će biti vama?

Dobro raspoloženi, foto: Depositphotos
Dobro raspoloženi, foto: Depositphotos
.

OVAN

Današnji dan je najbolje iskoristiti za odmor, jer se vidi da su vaše snage pri kraju. Provedite jedan deo dana u opuštanju, ali svakako nemojte presedeti sve vreme kod kuće. Itekako će vas razmrdati i osvežiti i komunikacija i kontakt sa prijateljima koje dugo niste videli.

BIK

Dan za hedonizam, dan za uživanje, dan za lepe stvari i dešavanja, prosto rečeno – dan za uživanje u životu. Sve je nekako na svom mestu, vi se osećate jako dobro i najbolje bi bilo provesti vreme u pozitivnom okruženju i sa osobama koje su vam bliske. Mogućnosti proslava i izlazaka.

BLIZANCI

Niste loše raspoloženi tokom današnjeg dana, ali ćete jedan deo vremena provesti u planovima, u polupospanom stanju, uz neku dobru knjigu ili muziku. Baš i niste za neke konkretnije akcije, pa ćete verovatno biti raspoloženi samo za prisustvo partnera blizu vas. Dobro se osećate.

RAK

Nešto što ste planirali nećete moći da ostvarite tokom današnjeg dana i možete biti nervozni zbog toga. Kolika god vaša radost bila u prvom delu dana, vidi se da ćete popodne provesti napeti. Jednostavno prihvatite da ne možete uticati na neka dešavanja. Sada je tako kako jeste.

LAV

Dosta pokretno vreme je pred vama. Vi ćete se angažovati oko prijatelja, oko ljudi koje odavno niste videli, a sigurno je da ćete se angažovati i oko emotivnog partnera. Današnji dan će proći brzo, a vi ćete otpustiti negativnu energiju koja vas je držala.

DEVICA

Moguće je da će danas u toku dana stići informacije do vas o poslovnom putu sledeće nedelje. Ili ćete dobiti poziv da obiđete nekog ko se nalazi u drugom gradu. Sve u svemu, vreme ćete provesti planirajući i organizujući nastupajuće putovanje. Unapred se radujete.

VAGA

Promenljivo raspoloženje u toku dana. U prvom delu možete biti dobro raspoloženi i zainteresovani za druženje sa prijateljima, ali će drugi deo dana doneti nešto lošiju energiju. Doduše, lako je moguće da u zdravstvenom smislu nećete biti baš najbolje. Pojedinima prehlada i temperatura.

ŠKORPIJA

Možda niste planirali da se vidite sa nekim ko vam je jako važan, ali će te to ipak uraditi. Doduše, nisam sigurna da će to biti baš vaš emotivni partner, ali provod vam je zagarantovan...pojedini će ovaj trenutak iskoristiti da se susretnu sa osobom sa kojom imaju aferu ili flertovanje.

STRELAC

I vama je ovaj dan u gore dole fazonu. Doduše, imaćete toliko obaveza u prvom njegovom delu, da je lako moguće da drugi deo dana morate provesti odmarajući se i relaksirajući. Pojedini Strelčevi mogu imati i manjih zdravstvenih tegoba.

JARAC

I današnji dan je posvećen porodičnim ili društvenim obavezama. Izgleda mi kao da ćete biti učesnik nekog slavlja ili proslave. Niko ne pita da li ste baš ekstatični što morate prisustvovati svemu ovome, ali shvatate da je to vaša dužnost i obaveza. Bolje raspoloženje u popodnevnim časovima.

VODOLIJA

Bolje danas prećutite neke stvari. I kada je emotivno ili bračno partnerstvo u pitanju, i kada su porodični ili prijateljski odnosi. Ako budete krenuli sa pričom, lako je moguće da se sve razbukta u nekom neželjenom pravcu i da vi i sagovornik budete opasno besni jedno na drugo. Ne treba vam to.

RIBE

Ako se drugi ponašaju loše prema vama, nemojte im uzvraćati na isti način. Tako ćete samo potencirati na još većem razmimoilaženju, da ne pričam o tome da ćete se posle osećati loše. U prvom delu dana ste statični i zabrinuti, ali će vas tokom popodneva pokrenuti poziv prijatelja za izlazak.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs