Vage bi danas mogle da saznaju šta je ljubav na prvi pogled; Lavovi lepo je diviti se svojim uspesima, ali suviše se ne zanosite!

Dnevni horoskop za poslednji dan februara je pred vama...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Kao da su se odjednom mnoge stvari otvorile i pokrenule. Imate osećaj kao da ste probili blokadu koja vas je sputavala u ostvarenju vaših planova. Danas i dobre vesti stižu do vas a i nove, vrlo obećavajuće informacije. Pojedinim Ovnovima sledi poslovni put. U emotivnom delu mnogo bolje nego inače.

BIK

Pa šta vam je danas, dragi Bikovi...? izgleda mi da su uzbuđenja iz prethodnih dana i sve ono što se dešavalo podsticajno i dobro malo poremetili vašu svakodnevicu, i sada ste iscrpljeni i u padu. Ako možete, uzmite više vremena za sebe da biste se odmorili i bili već sutra kao novi.

BLIZANCI

Pa ne mogu baš svi dani biti savršeni, zar ne? Kada dođe jedan kao što je današnji, spremite se na malo turbulencije i promene u planovima. Nemojte biti nervozni zbog toga što se stvari ne odvijaju onako kako biste vi želeli i ne prenosite svoju nervozu na kolege, a pogotovo ne na emotivnog partnera.

RAK

Opet ste upali u neku poslovnu kolotečinu i smorili ste se. Varira vam tokom današnjeg dana raspoloženje, pa se nemojte voditi trenutnim impulsima u odnosu sa ljudima koji su vam bitni. Bolje je povući se iz neke komunikacije nego napraviti problem. Neraspoloženje i u emotivnom segmentu.

LAV

Novi je dan i nova prilika da se pokažete. Imate utisak da ste nepobedivi i da vam niko ne treba, da ste dovoljni sami sebi i da vam je uspeh zagarantovan. Lepo je diviti se svojim uspesima, samo nemojte da se zanesete isuviše i da u potpunosti zaboravite da odradite nešto što ste obećali....

DEVICA

Malo ćete danas biti isključivi u svojim relacijama, i poslovnim i emotivnim. Nemojte biti tvrdi u stavovima, još uvek vam je potrebna podrška, a na ovaj način biste pokvarili svoje šanse. Od emotivnog partnera očekujete da se u potpunosti posveti vašim željama i planovima.

VAGA

Vrlo je moguće da ćete shvatiti da ste zaboravili važnu poslovnu obavezu ili dogovor i svojski se pozabaviti time da ispravite svoju grešku. Danas možete upoznati osobu koja će ostaviti neverovatan utisak na vas. Ako ne znate šta to znači zaljubljivanje na prvi pogled, vrlo brzo ćete shvatiti.

ŠKORPIJA

Smirenost, organizovanost, ažurnost. Ove tri stavke su vam neophodne ako danas hoćete na najbolji način da prođete kroz neke situacije. Nemojte dozvoliti da vas ometaju, posvetite se onome što vam je prioritet. U distanciranju od drugih se sada najbolje osećate.

STRELAC

Jako vam je stalo da ostavite dobar utisak na sagovornika. Od ovog razgovora očekujete mnogo i mislim da ćete imati razloga da budete zadovoljni. Mozak vam radi brzo, koncentracija je dobra. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je simpatičan, mada sve može ostati samo na prijateljskom ćeretanju.

JARAC

Potrebno je da razmislite o svojim daljim poslovnim potezima. Uključili biste rado još nekog u svoje planove, ali ste u dvoumljenju. Porazgovarajte, mislim da ćete biti zadovoljni načinom na koji ova osoba razmišlja. Suviše kalkulišete u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA

Danas se možete snaći u svakoj situaciji koja iskrsne pred vama. A budite sigurni da će ih biti, jer je dan vrlo promenljiv, a ljudi oko vas naelektrisani. U emotivnom segmentu imate osećaj da vas emotivni partner ili osoba koja vam se dopada, koristi za svoje ciljeve. Ne želite da ispadate naivni.

RIBE

Danas ćete se usmeriti samo na posao. Sklonili ste sve distrakcije sa strane, povukli se i zakopali u obaveze. Nećete biti raspoloženi ni za neku veću komunikaciju ili susret sa emotivnim partnerom. Neka sitnija obaveza koju morate platiti će vas oneraspoložiti.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs