Škorpije neka se danas spreme na veliku strast u ljubavi! Blizanci da nikako ne povlače rizične poteze

Zvezde kažu da je Lavovima osvanuo prilično dobar dan, a Jarčevi neće imati baš najbolji odnos sa autoritetima. Šta vama predviđaju zvezde za ovaj petak?

Ilustracija, foto: Depositphotos
Ilustracija, foto: Depositphotos
.

OVAN

Danas će se pokrenuti sva pitanja vezana za vaše poslovne, ali I emotivne odnose I saradnje. Uspevate da sredite neke loše situacije koje su pokrenute u prethodnom periodu, ali znajte da će vam biti potrebno dosta strpljivosti I razumevanja za one preko puta vas.

BIK

Dešavanja tokom ovog dana ne idu na ruku vašim planovima. Vaš trud je neosporan, ali je moguće da ćete se suočiti sa okolnostima koje su prilično zahtevne. Ipak, ne odustajte. U toku ovog dana postoji šansa za sređivanje makar nekih pitanja na poslu i u ljubavi.

BLIZANCI

Nije vreme ni za kakve rizične poteze u poslovnom segmentu, ali ni po pitanjima finansija. Ukoliko očekujete podršku od nekog, moguće je da će ona izostati. Ne oslanjajte se naročito na druge, jer će njihova pomoć biti polovična. Nesporazumi sa voljenom osobom.

RAK

Danas drugi očekuju da rešavate i svoje i njihove probleme. Prionućete na posao, ali znajte da su pred vama zahtevni momenti. Partner pokazuje jaku ljubomoru I posesivnost, iako nema nikakvog osnovanog razloga za to. Budite korektni, čak I ako to druga strana ne zaslužuje.

LAV

Dan je po vas prilično dobar jer ste u potpunosti smireni i spremni da na pravi način rešavate sve situacije koje vam dolaze. Biće problematike u odnosu sa kolegama, jer drugi nisu korektni kao vi. Ne oslanjajte se mnogo na dogovore sa partnerom, jer su podložni promenama.

DEVICA

Još uvek vučete nervozu iz prethodnog dana, ali kako vreme bude odmicalo, bićete sve stabilniji i sve više fokusirani na ono što radite. Ukoliko očekujete neki priliv ili to da vas neko ispoštuje po pitanju jednog duga – male su šanse za to. Emotivno – neusklađenost sa voljenom osobom.

VAGA

Ide vam jedan aktivan i dešavanjima ispunjen dan. Danas vam stoji dobro raspoloženje i komunikativnost sa saradnicima, ali to ne znači da ćete lako rešavati sve situacije osim ako budete spremni na velike kompromise. Emotivno – veliki unutrašnji pritisak.

ŠKORPIJA

Danas će vam se učiniti da ne postoji teorijska šansa da problematiku koja je pokrenuta u prethodnim danima rešite. Ovo su pre vaši strahovi I nesigurnost nego realno stanje na terenu – videćete da ćete ipak sve privesti kraju. Velika strast u odnosu sa voljenom osobom.

STRELAC

Danas vam stoji promenljivo raspoloženje, ali dobar elan za rad i poslovne kontakte. Ipak, biće nešto teže doći do pravih, konkretnih dogovora. Smatrate da su oni preko puta vas nerazumni I komplikovani, a to u ovom slučaju važi I za vaše voljeno biće.

JARAC

Odnos sa autoritetima I šefovima u ovom danu nije baš najbolji, pa izbegavajte da dolazite u situacije u kojima morate da se ubeđujete ili natežete sa njima. Moguće je da ste u pravu po svim pitanjima, ali to ne znači da ćete isterati pravdu. Isto važi I za kontakt sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Postaviće se neke prepreke vašim planovima I ciljevima, ali one nisu nerešive. Ne odustajte čim se suočite sa prvim okolnostima koje su nepovoljne po vas. Odnos sa partnerom je vrlo korektan, iskoristite dan da pokrenete pitanja koja su vam bitna.

RIBE

Današnji dan je za posao dobar, mada ćete se, vi lično, osećati pomalo „izduvano“ i slomljeno svim dešavanjima. Imaćete osećaj da vas oni koji rade sa vama ne razumeju, i verovatno niste daleko od istine. Sa voljenom osobom čudna komunikacija, zbunjeni ste.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs