Ribama pobuna danas nije dobar izbor!; Rakove će "sastaviti" sa svih strana, i posao i ljubav!

Šta vama predviđaju zvezde, kakav će vam biti današnji dan?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Držite se dobro, jer će sve situacije iz prethodnih dana nekako baš danas eskalirati. Vi ste pod pritiskom svega što se dešava i možete itekako odreagovati jer neke stvari više ne možete da podnosite. Budite posebno oprezni i pažljivi i u kontaktu sa emotivnim partnerom.

BIK

Dosta napeti trenuci u svakom životnom segmentu. Blokada planova, teško uspevate da ostvarite pravu komunikaciju sa nekim ko se postavlja kao tvrdoglav i nespreman za saradnju. Rušenje planova i svi vaši napori da makar nešto uspete da izvučete pozitivno. Emotivni partner izgleda distancirano i hladno.

BLIZANCI

Sve ono što u prethodnom periodu niste uradili ili dogovorili na pravi način danas može imati svoju eskalaciju. Pripremite se da ćete morati da se borite sa nekim situacijama koje vam ni malo neće biti prijatne. Sada morate biti stabilni i čvrsti i rešiti probleme na najbolji mogući način.

RAK

Izgleda mi da će vas danas „sastaviti“ sa svih strana. I u poslovnom i u emotivnom delu neke situacije izmiču kontroli, a vi, umesto da uradite nešto konkretnije, u potpunosti ste sleđeni i ne reagujete. Potrebno je da se pokrenete što pre i da počnete da rešavate probleme na osnovu prioriteta.

LAV

Sve ono nerešeno iz prethodnih dana dolazi odjednom na dnevni red. Nema mesta panici, imate dovoljno sposobnosti da sa svime izađete na kraj. Razmislite malo, ohladite glavu, izbrojte do deset i pravac u sređivanje. Na sve ovo i emotivni partner vas pritiska nekim svojim zahtevima.

DEVICA

Blokada planova i dosta nezgodne situacije u poslovnom segmentu. Kroz sve ovo ćete najbolje proći ako prihvatite kompromisnu varijantu, ali od vašeg stava će čak i ovo zavisiti. Nemojte biti tvrdokorni i nespremni da se prilagodite. Možete se u potpunosti povući iz komunikacije sa voljenom osobom.

VAGA

Držite se vi dobro tokom današnjeg dana jer može biti problematično. Neko staje kao prepreka u vašim planovima i prevazići celu situaciju može biti dosta naporno. I poslovna i emotivna dešavanja vas danas bodu u mozak, samo mirno i polako i izvući ćete najbolje iz ovog dana.

ŠKORPIJA

Prihvatite da je ovo loš dan i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Sve će vas iritirati a u isto vreme ne znate na koji način biste mogli razrešiti bilo šta od onoga što se postavlja pred vas. Raspoloženje vam varira iz trenutka u trenutak, od mirnoće do besa i želje za raspravom, svađom.

STRELAC

Nestabilno i promenljivo raspoloženje tokom današnjeg dana. Dosta toga vas iritira i ide vam na živce, ali samog sebe sputavate da odreagujete neprimereno i možda samo dodatno zakuvate stvari. Partner će na pogrešan način shvatiti vaše distanciranje i biti lično povređen. Mogućnost rasprave sa njim.

JARAC

Neke situacije ili ponašanja od strane poslovnih saradnika u toj meri su eskalirale, da vi više ne možete da se pravite gluvi i nemi. Na svu sreću pa danas imate dovoljno prisebnosti da ne dolivate ulje na vatru. Daćete par saveta i „uskočiti“ u nekim situacijama. Ovo je i više nego dovoljno da se neke stvari reše.

VODOLIJA

Ni sami niste sigurni da li da prihvatite ono što vam se nudi danas. S jedne strane, znate da bi to bilo dobro po vas, s druge – svesni ste da ćete nekim ljudima „stati na žulj“. No, u vašem poznatom maniru – verovatno je da ćete se odlučiti ipak „za“. Izazovi su tu da bi se savlađivali, zar ne?

RIBE

Danas nemojte odbijati ništa što dobijete da uradite, pogotovo ako vam zadatak bude stigao direktno od nadređene osobe. Koliko god smatrali da su neke stvari nebitne ili da vam je rečeno da ih radite na pogrešan način, pobuna bi samo dovela do tenzije nepovoljne po vas.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs​​​​​​​