Blizanci su danas rasejani, Škorpije "nešto mute", a Vodolije u poslednji tren završavaju obaveze

Šta su vama priredile zvezde za početak ove nedelje?

Naporan početak nedelje je pred nama, foto: Depositphotos
Naporan početak nedelje je pred nama, foto: Depositphotos
.

OVAN

Uspećete da razrešite jednu nedoumicu ili problem sa kolegom. Opterećeni ste velikim brojem obaveza i možete zanemariti ili zaboraviti na neki dogovor. Ne stvarajte loš utisak kod ljudi sa kojima sarađujete. Planirate da iznenadite emotivnog partnera i da potaknete svoj odnos na pozitivan način.

BIK

Osetićete tokom dana opterećenje i pritisak. Drugi jako utiču na vas, čine vas nervoznim. Pokušajte da optimističnije gledate na ono što se dešava. Osobu do koje vam je stalo možete iznenaditi svojim strasnim nastupom. Kontakt sa osobom iz prošlosti.

BLIZANCI

Mnoge stvari vam danas odvlače pažnju od poslovnog segmenta, a to ne biste smeli da dozvolite. Otvoren je teren za greške i za lošu komunikaciju sa sadnicima. Nema potrebe da odustajete od pokušaja da ostvarite jaču konekciju sa nekim ko vam se dopada.

RAK

Neke neprijatne situacije morate završiti danas, koliko god vam to ne bilo milo. Ne izgovarajte se drugim obavezama, jer će vam ovo ako prolongirate, samo napraviti još veći teret, a moguće i probleme. Neku raspravu sa emotivnim partnerom možete završiti na lakši način. Ne padajte u vatru.

LAV

Danas imate jak podsticaj za sve. Nalazite se u sjajnom periodu, a ovaj dan je posebno dobar da pokrenete pitanja od izuzetne važnosti za vas. Ne oklevajte ni u jednom trenutku. Savršen dan i za emotivne kontakte, priča teče lako. Aktivirajte se prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA

Svojim stavovima ili pak distanciranošću od poslovnih dešavanja sputavate sami sebe. Protok nekih informacija je usporen, morate se vi lično više aktivirati da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne dozvolite da neka bitna pitanja između vas i voljene osobe ostanu neizrečena.

VAGA

Budite inicijator po važnim pitanjima, čak i ako su ona komplikovana ili teška. Ne postoje razlozi da odugovlačite niti da se sklanjate od nekih situacija. U emotivnom delu ne smete zanemarivati ono što ste obećali partneru. Potrudite se da danas poradite više na komunikaciji sa njim.

ŠKORPIJA

Nastupate prema nekom, ali prikrivate svoje prave namere i ciljeve. Drugima će biti jako teško da vas pročitaju, samo vodite računa da se u nekim detaljima i sitnicama „ne izlanete“. Postoji nešto što sakrivate od emotivnog partnera, šta god da je, trudite se da ne budite nepoverenje kod njega.

STRELAC

Potrebna vam je neka vrsta usluge od strane prijatelja ili kolege. Možete je dobiti, ali budite iskreni i otvoreni u svojoj molbi i nastupu. Vreme je da voljenoj osobi pokažete više razumevanja po nekim pitanjima. Previše ste stegnuti u pokazivanju emocija.

JARAC

Stoji neka forma dogovora sa bitnim poslovnim saradnikom. Ono što vam je rečeno u poverenju ne iznosite drugima. Obećanja data u toku današnjeg dana su jaka i donose vam potrebno samopouzdanje i rešenost da istrajete u trenutnim okolnostima. Emotivno slab dan, obojen prošlošću.

VODOLIJA

U poslednjem trenutku uspevate da ostvarite nešto što ste isplanirali, i to posle velike borbe sa okolnostima koje non stop iskaču ispred vas. Bićete vrlo zadovoljni sobom i to dobro raspoloženje ćete preneti u kontakte sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom. Danas se pokrenite prema simpatiji.

RIBE

Danas privedite kraju jednu obavezu ili posao koji imate jer je krajnje vreme. Odugovlačenje bi vam sada samo moglo doneti problematiku, pa se angažujte, naročito u drugom delu dana kada vam je elan na višem nivou. Lako ćete razrešiti neku sitnu problematiku vezanu za emotivnog partnera danas.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs