Astro

Ne budite kao Blizanci, njima danas svi skaču po živcima, osećajte se kao Ribe, kod njih je strastveno!

Iako je nedelja, napetost će osećati većina znakova horoskopa. Zato probajte da se opustite koliko god možete.

17.02.2019. - 08:30h
Da ti šapnem šta ćemo
Da ti šapnem šta ćemofoto: Depositphotos

OVAN

Moguće je da danas nećete uspeti da ostvarite ništa od onoga što ste planirali, i to zaslugom okolnosti na koje ne možete da utičete. Nervoza se pojačava, moguće je da će se javiti i glavobolja i razdražljivost, pa je sigurno da ćete sve ovo uspeti da prenesete i u odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK

Primećujete i sami koliko je partner nervozan ovih dana. Bilo bi dobro da vi ne doprinosite ovom njegovom raspoloženju. Nažalost, verovatno ćete imati tendenciju da ga podbadate i da mu prebacujete baš one stvari za koje znate da mu najviše smetaju. Moguće je da dođe i do rasprave među vama.

BLIZANCI

Nervoza oko dece, nervoza oko obaveza, nervoza oko dogovora sa prijateljima. Svi vam skaču po živcima, a vi morate da se snađete kako znate i umete i izađete im u susret na najbolji mogući način. Dobro je što ćete makar u popodnevnim satima imati više vremena za sebe.

RAK

Danas ćete verovatno morati da izigravate „živi štit“ u nekim porodičnim raspravama i tenzijama. Ukućani su naelektrisani i samo se čeka nezgodan momenat da krene svađa, pogotovo ako već duže vreme postoji napetost u ovom segmentu. Imaćete malo vremena za svoje prioritete.

LAV

I vama će danas porodični segment i ono što ste planirali napraviti tenziju i problem. Očigledno je da sa ukućanima ne možete da se dogovorite po nekim pitanjima. Iako ni vi niste najbolje volje, pokušavaćete da smirujete situaciju i da tražite kompromisno rešenje. Da li ćete ga i naći, to je već pitanje.

DEVICA

Dogovor koji ste imali sa prijateljima i koji planirate danima unazad danas se može izjaloviti. Moguće je da je finansijski momenat problem, ali me ne bi iznenadilo i da se ne osećate zdravstveno baš najbolje, pa iz tog razloga morate da odustanete. Nećete biti dobro raspoloženi ni za emotivnog partnera.

VAGA

Danas bi bilo najbolje kada bi vam svi išli niz dlaku. A isto tako bi bilo dobro, kada biste se na taj način i vi ponašali prema drugima. Situacija je dosta napeta, naročito u emotivnom segmentu i vi i voljena osoba morate biti dosta obazrivi i ne dozvoliti da neraspoloženje preraste u svađu.

ŠKORPIJA

Danas će se u talasima nervoza i napetost smenjivati u vama. Vodite računa o svojim rečima, vodite računa o tome kako komunicirate sa drugima, jer je velika verovatnoća da budete potaknuti na jako burnu reakciju. Neko vas može pritisnuti i vi ćete pokušavati da se opravdate i izvučete.

STRELAC

Morate danas odlučiti kome dati prioritet – voljenoj osobi ili prijateljima. Očigledno je da ne možete i na jednu i na drugu stranu i sa nekim od njih ćete morati da prolongirate dogovor. Voljena osoba vam može prebaciti i za previše « druženja » na društvenim mrežama.

JARAC

Vi biste na jednu stranu, porodične obaveze zahtevaju od vas da budete na drugoj....sve u svemu, dan kada ćete morati da jurite pokušavajući da završite sve ono što ste planirali. Nervoza stoji, pa je bitno da ne kvarite odnose sa ljudima koji su vam bitni. Smirenje ide u večernjim satima, sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana je sigurna nervoza, jer kao da se svi sa kojima dolazite u kontakt takmiče u saopštavanju loših vesti. Sve vas ovo izuzetno iritira i najradije biste pobegli i sklonili se od svih. Možda bi bilo najbolje da uzmete malo vremena za sebe i pokušate da se opustite i relaksirate.

RIBE

Dosta strasno raspoloženje tokom današnjeg dana i ovo bi vreme bilo najbolje provesti sa voljenom osobom. Ukoliko izaberete da se okrenete drugim prioritetima, sigurno računajte na dozu napetosti koja će se provlačiti. Danas možete potrošiti više nego što ste planirali.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs