Astro

Strelčevi danas gađaju pravo u metu, Lavovi uživaju kraljevski, a Škorpije gledaju gde će izvući najveću korist

Šta su vama zvezde priredile za Dan zaljubljenih?

14.02.2019. - 08:00h
Šta su nam pripremile zvezde za Dan zaljubljenih?
Šta su nam pripremile zvezde za Dan zaljubljenih?foto: Depositphotos

OVAN

Zaokupljeni ste svojim prioritetima i ne želite da trošite vreme na ono što smatrate nebitnim. Ipak, pokušaćete da pomognete kolegi. Pokušavate da razumete emotivnog partnera, ali trenutno sa njim ne nalazite lako zajednički jezik. Neke stvari vam dosta smetaju.

BIK

Trudite se da budete bolje raspoloženi i da se više aktivirate na poslu, jer ste svesni da ste u zaostatku po nekim pitanjima. Pokušavate da ispravite utisak koji ste ostavili kod jedne osobe koja vam je simpatična i to na taj način što ćete održavati jaču komunikaciju ili je pozvati na susret u popodnevnim satima.

BLIZANCI

Mutni oblaci jučerašnjeg dana su se malo razišli i vi ste ponovo ona stara osoba, raspoložena i za posao, ali i za neke drage ljude. Ovaj dan iskoristite da nadoknadite propušteno, a ako je potrebno da se izvinite nekom, obavezno to učinite. Trudite se da popravite utisak koji ste ostavili kod simpatije.

RAK

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme koči ili stagnira. Nema razloga da budete lažno skromni, ovo je u najvećoj meri vaša zasluga. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada na izlazak.

LAV

Dan je dobar u poslovnom segmentu i potrebno je da prikupite informacije da biste mogli da realizujete ono što ste pokrenuli. Nema razloga za povlačenje pred nečijim rečima, pogotovo ako ova osoba nastupa suviše nadmeno i na visini. Popodne najradije provodite kod kuće sa partnerom.

DEVICA

Bolje ćete se snalaziti u emotivnim nego u poslovnim relacijama tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete prioritete vezane za posao odložiti ili raditi preko volje, a da ćete se više posvetiti komunikaciji sa osobom koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti. Svejedno, dan će biti zanimljiv i ispunjen.

VAGA

Uspeli ste da savladate nestrpljivost po jednom pitanju i trudite se da na malo drugačiji način pristupite rešavanju problema. Ovakvu taktiku primenite i u odnosu sa voljenom osobom ili emotivnim partnerom danas. Lako se može doći do nekih rešenja, i to na obostrano zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Rešili ste da stavite tačku na neke stvari i da se danas okrenete isključivo ka onome od čega vidite korist. Trudićete se da nadoknadite zaostatke koje vučete u jednom projektu i to već duže vreme. Pravi je trenutak za tako nešto, jer možete uraditi mnogo više nego što ste očekivali. Ljubav slabo, klacka.

STRELAC

Danas lako dolazite do bilo kakve vrste dogovora u poslovnom segmentu, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje. Uspešan dan.

JARAC

Danas imate mnogo uticaja na sve ono što se dešava u poslovnoj okolini. Neke nejasnoće su nestale, vi se osećate odlično i pravi je trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Lako dolazite do dogovora u svim segmentima, pa možete inicirati i jaču komunikaciju sa nekim ko vam je zanimljiv i podsticajan.

VODOLIJA

Potrebno je da malo povučete ručnu kočnicu u nekim stvarima. Suviše ste brzopleti i suviše burno reagujete na sve, pa možete bespotrebno stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme i sebi i drugima.

RIBE

Nemate velikog uticaja na okolnosti koje se dešavaju u poslovnom segmentu, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi danas do vas i nije baš po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više od ovoga. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom. Smireni ste.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs