Astro

Device danas samo čekaju trenutak da se posvađaju, Škorpijama je u mislima „tajna veza“...

Kako ste danas? Šta vam kaže horoskop? 

16.02.2019. - 08:30h
Izazov
Izazovfoto: Depositphotos

OVAN

Osećate se pomalo napeto u trenutnim okolnostima i čini vam se da se previše zahteva od vas, a da nadoknada za sve to nije zadovoljavajuća. Povremeno ćete imati želju da iskočite iz kože, ali uspevate da se uzdržite i da nastavite da radite. Iskoristite popodne za odmor i za opuštanje, nije vreme za izlazak.

BIK

Dosta povoljan dan kada je lako završiti mnogo stvari. Bez obzira da li radite ili vam je ovo slobodan dan, na dnevnom redu su obaveze, ako ne poslovne, a ono lične prirode. Povremeno će se provlačiti nervoza, ali uglavnom će je potencirati drugi. Vas lično će danas biti jako teško iznervirati. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Niste spremni da obaveze stavite na prvo mesto, koliko god vam neko od kolega govorio da ih morate završiti. Radije ćete se okrenuti nekim drugim stvarima i ličnim prioritetima, naročito kada je emotivni segment u pitanju. Ostvarili ste jednu zanimljivu komunikaciju i sada želite da je proširujete.

RAK

Danas bi trebalo izbegavati bilo kakvu vrstu tenzije i rasprava sa nadređenima i autoritetima. I vas i drugu stranu je lako isprovocirati pa bi moglo dođi do nepotrebnih rasprava. Možda je najbolje da se posvetite onim obavezama koje do sada niste imali vremena da uradite. Emotivno ste dobro.

LAV

Iako je verovatno da danas ne biste trebali da radite, dobićete poziv i instrukcije od strane kolege ili nadređene osobe koje ne možete tek tako da zanemarite. Nije vam do obavljanja obaveza, ali morate. Neka pitanja ponovo dolaze na dnevni red u partnerskim odnosima. Ne prija vam ovo.

DEVICA

Bili tokom današnjeg dana slobodni ili ne, sigurno je da morate neke poslovne obaveze da uradite. Pokušavate da pristupite svemu ovome hladne glave, ali vam se nikako ne sviđa što je ovo nametnuto baš vama. Svadljivost u kontaktu sa emotivnim partnerom, malo se smirite i sredite.

VAGA

Dosta nestabilno raspoloženje tokom celog dana. Pokušavate da svoju nervozu neutrališete time što ćete se posvetiti onome što volite da radite, nekom hobiju ili kontaktu sa prijateljima, ali se ne osećate u potpunosti dobro. Nemojte svoju nervozu prenositi u odnos sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Pokrenuli ste danas nešto što vas interesuje i osećate pozitivnu napetost. Moguće je da je u pitanju jedan tajni dogovor za posao, ali me ništa ne bi iznenadilo i da ova „tajnost“ bude vezana za emotivni segment. Pojedine Škorpije kuju planove kako da se vide sa nekim iza leđa trenutnom partneru.

STRELAC

Insistirate da neko ispuni ono što vam je obećao i nećete prihvatiti nikakvu formu izgovora. Ukoliko je obećanje dato od strane kolege, imate potpuno pravo na nezadovoljstvo, jer ste vi do sada bili maksimalno korektni. Planovi vas i emotivnog partnera se danas ne podudaraju, usaglasite se nekako.

JARAC

Iako ovo možda nije jedan od radnih dana, dajte prioritet onim poslovnim obavezama koje niste završili. Nemojte se opustiti i okrenuti prijateljima ili emotivnom partneru jer će nešto od ovih obaveza biti aktuelno odmah u ponedeljak. Nemojte sebi praviti užurbanost odmah početkom naredne sedmice.

VODOLIJA

U prvom delu dana nećete uspeti da završite ono što ste isplanirali, i moraćete obaveze da prebacite na popodne, a ne bi me iznenadilo da pojedine Vodolije deo posla odnesu i odrade i u kućnoj varijanti. Mnogo napetosti i niste baš najbolje raspoloženi za neka objašnjavanja sa voljenom osobom.

RIBE

Danas možete odraditi neki posao u privatnoj režiji i odmah ostvariti finansijsku dobit. Sve izgleda više nego dobro, a vaše je raspoloženje takvo da imate želju da deo novca odmah i potrošite sa prijateljima ili sa voljenom osobom. I vreme je da se malo opustite i zabavite, to je nešto što vam je baš potrebno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs