Astro

Ovnovi danas ne znaju “gde udaraju”, za razliku od Bikova koji su se naoružali pozitivnom energijom

Kakav dan je pred vama? 

15.02.2019. - 08:30h
Srećna
Srećnafoto: Depositphotos

OVAN

Danas će se više stvari u poslovnom segmentu pokrenuti odjednom i povremeno nećete znati „gde udarate“. U isto vreme vam prija što ste ovoliko angažovani, ali se bojite da li ćete uspeti da završite sve na vreme. Malo je verovatno da ćete videti voljenu osobu, iako jako želite da je u vašoj blizini.

BIK

Osećate priliv pozitivne energije i čini vam se da mnogo lakše izlazite na kraj sa nagomilanim poslom nego do sada. Kao da ste rešili da se nekim stvarima posvetite na drugačiji način i to odmah daje rezultate. Partner može biti iznenađen vašom inicijativom i podsticajnim raspoloženjem.

BLIZANCI

U potpunosti ste nestrpljivi i nemate živaca da čekate da se neke stvari završe. To što biste vi voleli sve preko reda je jedna stvar, da li je to uopšte moguće je potpuno druga. Svidelo vam se to ili ne, danas morate da čekate. Ipak, u emotivnom segmentu je vreme da se pokrenete prema simpatiji.

RAK

Kolegijalna okolina je tako uzavrela tokom današnjeg dana da je prosto pitanje kako ćete uspeti da ovo vreme izgurate. Svi nekuda žure, svi nekuda jure, smetate jedni drugima i unosite nemir i napetost. Ipak, za divno čudo, sve do kraja dana dolazi na svoje mesto. Emotivni segment je u drugom planu.

LAV

U poslednjem trenutku završavate jedan posao i sada možete da odahnete. Skinuli ste jednu veliku brigu sa vrata i drugi deo dana ćete iskoristiti da se posvetite svojim emotivnim potrebama. Tu zaista imate razloga da budete zadovoljni – neko ko vam se dopada vam posvećuje svoju punu pažnju.

DEVICA

Baš vam se nekako nezgodno namestilo da tokom ovog dana morate da uradite više posla nego tokom cele prethodne nedelje. A taman ste mislili da ćete moći malo da se opustite. Ništa od toga. Nećete uspeti da sa voljenom osobom provedete onoliko vremena koliko ste planirali. Umorni ste.

VAGA

Neke obaveze ste prolongirali i nadali se da to neće biti primećeno. Kao što to uvek i biva, baš to je sada neophodno da bude završeno. Nervoza je prisutna, kao I užurbanost. Preterujete u nekim ponašanjima prema osobi koju volite. Iskulirajte malo.

ŠKORPIJA

Očekujete jednu veliku uslugu od strane prijatelja ili kolege i više je nego verovatno da će ovo i biti realizovano tokom današnjeg dana. Nestrpljivost u emotivnom segmentu stoji jer jako želite da pokrenete jednu priču sa osobom koja vam se stalno provlači kroz misli.

STRELAC

Danas su vaše reakcije u neskladu sa trenutnom situacijom. Naime, previše burno i dramatično reagujete na nešto što realno gledano, nije vredno pomena. Nemojte kvariti svoje kolegijalne odnose ovakvim ponašanjem. U emotivnom segmentu situacija ide na bolje, naročito u večernjim satima.

JARAC

Ono što se dešava danas u poslovnom segmentu nije u skladu sa vašim planovima, i vi ćete morati da se snalazite u trenutnim situacijama koje vam ne idu na ruku. Ne brzajte, to vam je savet, jer ćete na taj način samo dodatno otežati sebi. Uživate u pažnji od strane emotivnog partnera.

VODOLIJA

Jednu finansijsku obavezu uspevate da završite tokom današnjeg dana i sada možete da se opustite i odahnete. Napetost koju vučete iz prethodnih dana može se odraziti u kontaktu sa nekim ko vam je poslovno bitan. Pokušajte da smireno reagujete na provokacije od strane emotivnog partnera.

RIBE

U poslednjem trenutku, onda kada ste već mislili da će vam jedan dogovor ili posao iskliznuti iz ruku, sve dolazi na svoje mesto. Obećanje jednog jačeg finansijskog priliva dodatno će vas obradovati i dati vam podstrek. Želite da se posvetite voljenoj osobi, ali ćete imati malo vremena za nju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs