Astro

Vage su danas u nedoumici, Jarčevi su rasejani, a Vodolije muče neke brige

Šta su vama zvezde pripremile za ovu sredu?

13.02.2019. - 08:15h
Vage su danas u nedoumici...
Vage su danas u nedoumici...foto: Depositphotos

OVAN

Ne dopadaju vam se neke stvari koje primećujete u svom poslovnom okruženju ili kod kolega. Čini vam se da se bitne stvari kriju od vas. Mislim da ne treba da reagujete i da je lako moguće da ste dosta toga pogrešno protumačili. Malo mutno raspoloženje sa voljenom osobom, niste zadovoljni.

BIK

Zabrinutost zbog dogovora ili poslovnog projekta koji ne ide onim tokom kojim ste se nadali. Ni na emotivnom planu ovo baš i nije savršen dan, muče vas neke nedoumice, sumnje, posmatrate voljenu osobu ispod oka i pitate se da li možete i koliko da joj verujete.

BLIZANCI

Ne baš nešto naročito raspoloženje tokom ovog dana. Svoje poslove obavljate mehanički, dok ste u mislima u nekoj ličnoj ili porodičnoj problematici koja vas jako zaokuplja. Ne dozvolite sebi da padate, pokušajte da dozvolite da vas jedna osoba animira, ili makar izađite i prošetajte.

RAK

Danas možete dobiti jedan predlog koji će vam u prvom trenutku izgledati fenomenalno. Međutim, kako dan bude odmicao i kako vi više budete razmišljali o tome, sve više ćete nailaziti na „rupe“ i nejasnoće. Ne odlučujte na brzinu nikako, ovo nije vreme za tako nešto. Emotivno - zamišljenost.

LAV

Lako se oduševljavate tuđim poslovnim predlozima, ali to ne znači da treba da umanjujete svoju ulogu u svemu ovome. Umesto da bespogovorno prihvatate ono što kažu drugi, iznesite i svoje ideje. Bitno je da kažete šta imate. Danas ste više okrenuti prijateljima nego emotivnom partneru.

DEVICA

Imate dobre predloge i ideje ali nisam sigurna da bi one danas mogle da zažive ili budu prihvaćene od strane nadređenog ili poslovnih saradnika. Ovo ne znači da treba da odustanete od njih, već samo da sačekate neki bolji trenutak da biste mogli ponovo da ih aktivirate. Emotivno – zadovoljstvo i ispunjenost.

VAGA

Muči vas nedoumica i razmišljate o jednom saradniku. Niste sigurni koliko je ova osoba prijateljski nastrojena prema vama. I te kako je moguće da ste u pravu, pa vodite računa kakvim informacijama je snabdevate. Neke situacije sa partnerom se danas uspešno sređuju.

ŠKORPIJA

Smatrate da je malo verovatno da danas možete da ostvarite ono što ste planirali. Raspoloženje vam je promenljivo, misli lutaju i teško vam je da se fokusirate i na najosnovnije zadatke. Moguće je da je ovo posledica neke nedoumice ili neraščišćene situacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC

Dobijate nejasne instrukcije od strane nadređene osobe koje vas zbunjuju i niste sigurni kako treba da se postavite. Ne radite ništa na svoju ruku, ali se ne ustručavajte da tražite objašnjenje. Bolje to, nego da posle ispravljate ono što ste uradili. Niste raspoloženi za razgovor sa emotivnim partnerom.

JARAC

Ako danas budete žurili, više je nego sigurno da ćete pogrešiti. Niste organizovani, koncentracija vam je slaba i bolje je u ovakvim uslovima sesti, razmisliti tri puta, pa tek onda delati. Najbitnije je da na kraju dana vi lično budete zadovoljni onim što ste uradili. Intenzivno razmišljate o nekom i pravite planove.

VODOLIJA

Zabrinutost po nekim materijalnim, finansijskim pitanjima, uglavnom će obeležiti ovaj dan. Neki troškovi i obaveze su došle na dnevni red i možete biti u velikim razmišljanjima kako da ovo rešite. Možda je bolje pustiti da cela situacija prespava. Sutra je novi dan. Emotivno – bolja komunikacija sa partnerom.

RIBE

Pokušavate da „provalite“ šta poslovni saradnik zaista hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate one informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja i u vama se automatski budi sumnjičavost i nepoverenje.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs