Astro

Rakovi su danas zvanični i suzbijaju osećanja, Vodolije ne budite distancirane prema simpatiji

Kako su vama danas naklonjene zvezde?

08.02.2019. - 08:24h

OVAN

Odličan dan za bilo kakvo pokretanje na polju posla jer ste izuzetno motivisani I obdareni željom za uspehom. Komunikacija I dogovori idu glatko I bićete više nego zadovoljni svojim rezultatima. Osoba koja vam se dopada se pokrenula prema vama I nagoveštava vam mogućnost susreta.

BIK

Pozitivan impuls I inspiracija po bilo kom pitanju vezanom za posao. Neke stvari ste raščistili I ostavili iza sebe I spremni ste da se na pravi način posvetite onome što dolazi. Želeli biste da pojačate komunikaciju sa jednom osobom, ali pokušavate da preko zajedničkih prijatelja iščačkate nešto o njoj.

BLIZANCI

Bilo šta da planirate da započnete danas može imati prave rezultate I uspeh. Dosta povoljan dan ne samo za posao, već I za finansijski segment ali I za emocije. Drago vam je što je vaš utisak o jednoj osobi ispao baš na mestu I sada slobodnije možete da se prepustite komunikaciji.

RAK

Jedan od poslovnih saradnika ili kolega danas vam baš i nije po volji, jer vam ni malo ne prijaju njegovi komentari koji ne moraju biti isključivo vezani za posao. Ali, pošto vam je ova osoba neophodna za dalji rad, pokušaćete da suzbijate ono što osećate. Bićete zvanični ali posvećeni poslu.

LAV

Pravi dogovori danas dolaze do vas. Oni se ne moraju vezivati isključivo za redovne poslove, jer danas Lavovima idu i mogućnosti da preko prijatelja pokrenu jedan kratkotrajan, ali isplativ poslić. Primećujete da je emotivni partner nešto naduren, ali trenutno nemate vremena da se bakćete oko toga.

DEVICA

Budite srećni, isplivali ste iz nekih, po vas neugodnih situacija i sada vodite računa o tome kako ćete dalje. Pravi je momenat da neka svoja ponašanja prema poslovnim obavezama promenite. Budite organizovaniji, na primer. Dobra komunikacija sa emotivnim partnerom, mada ste malo odsutni.

VAGA

Napravili ste neko kompromisno rešenje sa poslovnim saradnikom i sada vidite kako se tenzija i oblaci iz prethodnih dana polako raščišćavaju. Važno je da se ne zanesete preterano oduševljavanjima, imate još mnogo posla koji čeka na vas. U emotivnom delu ste sigurni i spremni da neke stvari oprostite.

ŠKORPIJA

Uspeli ste da napravite neki dil i danas je moguć priliv finansijskih sredstava. Koliko se ovome radujete, toliko ste svesni da će ovaj novac samo proći kroz vaše ruke. Suviše ste zaglibljeni u nekim dugovima da bi dali sebi priliku da se opustite i ovo potrošite. Odnos sa voljenom osobom vrlo intenzivan.

STRELAC

Ne prijaju vam neki zahtevi od strane poslovnog saradnika, ali ste prinuđeni da ih ispunite ako imate nameru da nastavite dalje poslovni odnos sa njim. Doduše, i vi ste bili neodgovorni po nekim pitanjima i sada zbog toga ispaštate. Primećujete neke stvari kod emotivnog partnera, ali ne reagujete za sada.

JARAC

Moguće je da previše očekujete od nekih ljudi, pa nemojte biti razočarani ako njihova obećanja budu samo polovično ispunjena. Doduše, ni ovo vas neće sprečiti da budete i dalje aktivni i optimistični. Sutra će biti novi dan, idemo dalje. Šta ste uspeli da ostvarite, ostvarili ste, za neke druge stvari ima vremena.

VODOLIJA

Nečije informacije mogu trenutno da vas skrenu sa pravca u jednoj poslovnoj saradnji. No, ne mora da znači da je ovo automatski loše. Nema razloga da se prema nekome ko vam je simpatičan postavljate distancirano kada vidi da ste zainteresovani.

RIBE

U boljem ste i podsticajnijem raspoloženju nego prethodnih dana i spremniji da se suočite sa nekim odlukama koje morate doneti, a tiču se poslovnog segmenta. Vaše ideje danas mogu naći put do zainteresovanih, pa ne oklevajte da ih plasirate. Emotivni segment je više nego dobar.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs