Astro

Lavovi u odličnom provodu, Blizanci na klizavom ljubavnom terenu…

Dan je za odmor, Ovnovi se okreću porodici.

10.02.2019. - 08:30h

OVAN

Danas su vaši prioriteti i aktivnosti uglavnom okrenuti porodici i ljudima koji su vam najbliži. Moguće je da ćete u nekim stvarima morati da pripomognete, ali vam to neće teško pasti jer ste jako dobro raspoloženi i motivisani. Sigurna sam da vas očekuje i emotivni susret u drugom delu dana.

BIK

Neke stvari govorite iz srca danas, ali je malo verovatno da će vam druga strana poverovati. Jednostavno, ljudima je ponekad teško da povežu vaš nastup sa onim što se krije u vama, pogotovo što vi vašu mekšu stranu ne pokazujete tek tako bilo kome. Ipak, pred vama su lepi trenuci.

BLIZANCI

Danas vam je bitno da pokrenete i ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je jako simpatičan, i oko toga ćete biti angažovani u velikoj meri. Moguće je da ćete u početku naići na odbijanje ili na nešto hladniji prijem, ali je teško da ćete odustati. Vaši napori će definitivno biti nagrađeni, nemojte pokleknuti.

RAK

Danas ćete u svemu preterivati i što je najinteresantnije – uživati u tome. Uostalom, kako previše zabave može da bude nešto što je loše? A danas želite baš samo to – da se zabavite i uživate, pa neka košta koliko god da košta. Nemate vremena da razmišljate da li ćete u potpunosti isprazniti svoj novčanik.

LAV

Odličan dan za sve ono što je vezano za polje emocija. Uhvatite simpatiju ili emotivnog partnera pod ruku i odvedite ga u nepoznatom pravcu. Sigurno je da ćete provesti vreme uživajući, bez obzira da li će to biti izlivi emocija, strasti, ili ćete samo imati izuzetno podsticajnu komunikaciju i provod.

DEVICA

Neke dobre ideje su vam pale na pamet, i trebali biste da pokušate da ih realizujete sa prijateljima. Odavno planirate neku ovakvu vrstu provoda i pravi je trenutak da te planove i ostvarite. Mislim da voljena osoba neće biti uključena u sve ovo...

VAGA

Pošto u jučerašnjem danu niste uspeli da uradite sve ono što ste nameravali, danas ćete pokušavati da ispravite propuste. Obzirom da emotivni partner već zahteva da mu se posvetite, više je nego sigurno da će gro današnjeg vremena otići na njega. Ovo vam i jeste potrebno, da se opustite i razmazite.

ŠKORPIJA

Hteli ne hteli, morate se posvetiti svojim kućnim obavezama. Još ako ste napravili dogovor sa bračnim partnerom da nešto zajednički odradite – sada nećete moći da se vadite ni na jedan način. Iako ovaj dan u početku neće biti interesantan, sledi vam porast raspoloženja i jedno jako zanimljivo veče.

STRELAC

Ukoliko ste ušli u nov emotivni odnos, budite sigurni da druga strana danas razmišlja da nikada nije srela nekog poput vas. Toliko ste duhoviti, optimistično raspoloženi da vam je prosto nemoguće odoleti. Tako je to kada ispoljite najbolji deo sebe i kada se potpuno opustite. Sreća i zadovoljstvo danas.

JARAC

Tranzitni Mesec je danas u polju doma i porodice i pravi je trenutak za opuštanje i za uživanje u okruženju ljudi koje volite. Doduše, ne možete baš ceo dan provesti u razgovorima sa porodicom, jedna osoba vas čeka u popodnevnim ili večernjim satima i vi itekako imate nameru da ispoštujete dogovor.

VODOLIJA

Posle nekih uznemirujućih trenutaka u prethodnoj nedelji, danas vam je zaista potrebno da se opustite. Nećet izabrati dremuckanje i uživanje u jelu i piću, već ćete se aktivirati u potpunosti. Mislim da je trenutno najaktivnija varijanta kafenisanje sa prijateljicama ili izlazak u šoping.

RIBE

Moguće je da vas danas čeka neko porodično dešavanje ili proslava jer se vidi da ćete najviše biti usmereni na odnose sa bliskim ljudima, ali i na uživanje u jelu i piću. Samo bih savetovala da ne potrošite više novca od onoga što ste planirali, jer je teško da ćete moći da se uzdržavate.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs