Jarčevi će danas dobiti zanimljiv poziv, kod Blizanaca dan pun romantike

Kakav je vaš horoskop za danas?

.

OVAN

Lagano izlazite iz napetih situacija u poslovnom okruženju i osećate se neuporedivo bolje i mirnije. Danas se možete posvetiti onome što ste zanemarili zbog drugih i završiti svoje obaveze. Trudite se da se sa emotivnim partnerom uskladite i pristaćete i na neko kompromisno rešenje.

BIK

Iako ste još uvek pod utiskom dešavanja iz prethodnog dana, pokušavate da se sastavite i da se više posvetite ispravljanju grešaka koje su napravljene. Pokušaćete da uključite i nekog od kolega u svoj rad. Mirnije razmišljate o okolnostima u vašem emotivnom odnosu i spremni ste na pomirenje.

BLIZANCI

Danas povedite računa o svojim dnevnim obavezama. Potrebna vam je puna koncentracija da ne biste upali u greške,pogotovo što vam misli često lutaju. U emotivnom segmentu počinju da se bude jače romantične note kod vas. Razmišljate možda o nekome sa kim još uvek niste ostvarili pravi kontakt.

RAK

Danas ćete verovatno pristati na jednu poslovnu ponudu, i to najviše iz razloga što ne vidite trenutno bolje rešenje. Neke izazovne situacije se pojavljuju, ali vi sa time izlazite lakše na kraj nego u prethodnim danima. Često razmišljate o osobi koja vam unosi nemir i ustreptalost. Jako ste zainteresovani.

LAV

Osećate potrebu da jednom poslovnom saradniku ili kolegi ukažete na greške, ali je malo verovatno da će vas druga strana saslušati. Možda je bolje da se povučete i ne insistirate na objašnjenjima. Bitno vam je šta jedna osoba misli o vama i trudite se da se predstavite u najboljem svetlu.

DEVICA

Nameću vam se neke situacije u kojima se ne snalazite najbolje i ne znate šta vam je činiti. Pokušajte da potražite savet ili podršku iskusnijih od vas. Ne možete da se oduprete sumnji koja se povremeno uvlači u vaše misli a vezuje se za neke postupke voljene osobe. Sačekajte da se neke stvari razbistre.

VAGA

U pravom trenutku donosite pravu odluku iako ste sumnjali da ćete uspeti da sa jednom situacijom izađete na kraj. Sačuvajte svoj vedar duh, danas je dosta okolnosti na vašoj strani. Uspeli ste da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vas interesuje i radujete se popodnevu i priči sa njom.

ŠKORPIJA

Napravili ste pravi dogovor ili ugovorili sebi jedan posao i vrlo ste zadovoljni sami sobom. Danas očekujte jači finansijski priliv, ali od privatnih ili dodatnih poslova. Sa emotivnim partnerom se trudite da prevaziđete jednu situaciju koja vam se nameće. Rešenje je na dohvat ruke, samo budite uporni.

STRELAC

Niste sigurni na koji način trebate da razumete neke informacije ili komunikaciju od strane poslovnog saradnika. Zbunjeni ste i verovatno ćete potražiti pomoć od strane prijateljski nastrojenog kolege. Danas budite malo emotivniji u odnosu sa voljenom osobom, potrebno joj je vaše prisustvo i bliskost.

JARAC

Osećate da ste na pragu nekog konkretnijeg dogovora sa poslovnim saradnikom i ulažete dodatne napore da to i realizujete. Možete biti zadovoljni sobom, ubedljivi ste i inspirativni. Zanimljiv poziv dolazi do vas od osobe koju simpatišete. Ovo vam je došlo kao melem na ranu i jedva čekate susret.

VODOLIJA

Malo ste se pribrali u nekim situacijama i došli sebi. Više ne gledate toliko pesimistično na neke događaje na poslu, jer shvatate da niste mogli da ih izbegnete. Od nekoga ko vam se dopada dobijate pozitivan odgovor na svoje napore da ostvarite komunikaciju. Mogućnost susreta ili dogovora oko istog.

RIBE

Odličan dan za dogovore i komunikaciju bilo koje vrste. Budite inspirativni, motivisani, samopouzdani, nadahnuti – jer danas sve to možete. Rezultati će sigurno uslediti. Neko vas vrlo zanimljivo „čačka“ i čini da se ponovo osećate poželjno i romantično. Odgovorite na pravi način i nastavite priču.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs