Jarčevi imajte danas više vere u sebe, Ribe bi trebalo da priznaju svoja osećanja

Lavovima je danas baš lep dan, dok će Blizanci uprkos svim tenzijama biti jako smireni. Šta vama predviđa horoskop za prvi radni dan ove nedelje?

.

OVAN

Primetićete pojačanu tenziju u poslovnim odnosima. Za vas je najbolje da se povučete i da ne stajete ni na čiju stranu. U emotivnim odnosima može biti nekih neprijatnih situacija sa partnerom. Razmislite kako ćete reagovati. Dan pogoduje izlascima i novim poznanstvima.

BIK

Danas ćete morati da sačuvate prisebnost, koliko god da vas neke situacije ili osobe izbacuju iz takta. Biće teško uklopiti se, ali to je u ovom trenutku najbolje za vas. Partner zanemaruje vaše reči ili postupa nekorektno. Bićete pogođeni, ali ćete izbeći raspravu.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu ćete se ponašati dosta racionalno i smireno, uprkos tenzijama koje su oko vas. Međutim, emotivni deo vam donosi teškoću da se kontrolišete jer voljena osoba može imati jedan od svojih ispada, povezanih sa ljubomorom ili sumnjama u vas. Pokušajte da budete sabrani.

RAK

Najbolje je da pristanete na neke uslove koji se postavljaju pred vas, jer je teško da ćete moći da se izborite na drugačiji način. Moguće je da nećete uspeti da lične prioritete stavite na prvo mesto. Tenzija u porodičnim ili u odnosu sa partnerom, pokušajte da budete korektniji prema drugima.

LAV

Danas ste jako pozitivni i lako ćete prelaziti preko povremenih trzavica koje se mogu javljati u kolegijalnim odnosima. Neke stvari se odbijaju od vas i vi ne želite da im pridajete bilo kakav značaj. Ne zanemarujte potrebe voljene osobe, potrebno joj je vaše prisustvo.

DEVICA

Uporni ste da nešto ostvarite i dobro se snalazite u obavezama koje su vam date u poslednjem trenutku. Dan je dobar za sastanke I dogovore sa poslovnim partnerima. Želite da se vidite sa voljenom osobom, ali vam odgovara da druga strana pokaže inicijativu.

VAGA

Vaši planovi su lepo zamišljeni, ali su male šanse da ih danas ostvarite. Pokušajte da uhvatite korak sa dešavanjima i ne nervirajte se. Rešavajte situacije u hodu. Emotivno – dobar momenat za otvoren razgovor sa partnerom. Takođe – dobre šanse za nova poznanstva.

ŠKORPIJA

Neko vam je pokvario planove. Sada morate brzinski da rešavate situacije da biste se uklopili sa svojom poslovnom okolinom. Smetaju vam ponašanja voljene osobe, ali se trudite da ne potencirate na raspravama. Nije vreme za traženje objašnjenja.

STRELAC

Lako vam neke situacije ili osobe u poslovnom okruženju odvlače pažnju, pa će vam biti potrebno više koncentracije da biste priveli kraju obaveze koje imate. Emotivni partner se ponaša baš po vašem ukusu. Komunikacija je danas bolja nego duže vreme unazad.

JARAC

Danas imate bitan razgovor za koji ćete morati dobro da se pripremite. Potrebno je da pokažete samouverenost. Imajte više vere u sebe. Lakše komunicirate sa osobom koja vam je simpatična jer ste prevazišli neku unutrašnju prepreku.

VODOLIJA

Mnogo izazovnih situacija na poslu i biće potrebno sačuvati hladnokrvnost i živce. Gledajte pozitivnije na sve što se dešava – završićete sa svojim obavezama pre nego što ste planirali. U emotivnom segmentu možete biti uznemireni nekim postupkom voljene osobe. Nije ovo ništa strašno.

RIBE

Vi se pridržavate onoga što ste se dogovorili sa poslovnim saradnikom ili kolegom, ali druga strana izvrdava svoje obaveze i ostavlja nedefinisane neke stvari. Drugi deo dana je dosta bolji, pogotovo ako ugovorite susret sa simpatijom ili sa voljenom osobom. Lakše vam je da priznate svoja osećanja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs