Astro

Jeste netipično ali Lavovi su danas spremni na kompromis, Vodolije cvetaju u zagrljaju partnera

Kakva je vaša subota?

02.02.2019. - 08:30h

 

OVAN

U prvom delu dana nećete biti baš najraspoloženiji, jer nemate dovoljno energije - teško ćete se i fizički aktivirati, a ni moždane vijuge ne rade baš najsjajnije. Možda biste trebali da se malo odmorite ili da ne odete na posao danas. Drugi deo dana je već bolji i tada vam se predlaže neki izlazak ili rekreacija.

BIK

Svesni ste da imate obaveze koje morate odraditi u prepodnevnim satima, ali ste pomalo umorni od svega i više je nego verovatno da ćete ih samo otaljati. Vreme želite da provedete na drugačiji način, u kontaktu sa osobom koja vam je bitna i kojoj ćete posvetiti popodne i večernje sate.

BLIZANCI

I vas u toku prepodneva može stići umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ovo nije dobro vreme da obavljate neke obaveze za koje je potrebna koncentracija ili preciznost. Ako možete, iskoristite ovaj dan da se više odmorite i posvetite sebi ili osobama koje volite. Popodne i uveče ste bolje raspoloženi.

RAK

Vaši planovi su se iskomplikovali ili se odvijaju veoma loše. Shvatate da ćete morati da ih promenite ili da se usaglasite sa trenutnim okolnostima, a to vam ni malo ne odgovara. Teška srca ćete pristati na kompromis. Razvedrite se u drugom delu dana u kontaktu sa nekim osobama koje su vam drage.

LAV

Na kraju ste živaca što se nekih stvari tiče, ali pokušavate da zadržite smirenost i da ne reagujete. Ako danas imate poslovnih obaveza, vodite računa u odnosu sa kolegama, jer su tenzije dosta naglašene. Rešili ste da stavite tačku na jednu raspravu sa emotivnim partnerom. Oboje želite kompromis.

DEVICA

Postavićete danas neku vrstu ultimatuma poslovnom saradniku ili kolegi. Ne možete više zaista da tolerišete neke stvari, pogotovo što i vas lično usporavaju. Niste sigurni kako da ispravite jednu situaciju sa emotivnim partnerom, pa ćete krenuti vrlo polako i postepeno. Sve će se rešiti.

VAGA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara u potpunosti, jer ide vrlo skokovito. U pojedinim trenucima nema dešavanja i sve je statično, a onda odjednom naleti gomila posla. Teško se uklapate, ali pokušavate da pratite. Malo ste neraspoloženi i to emotivni partner i vidi i oseća.

ŠKORPIJA

Emotivniji ste nego inače i teško ćete uspevati da se posvetite svojim dnevnim obavezama. Ukoliko radite, potrudićete se da otaljate ono što imate od posla i da se okrenete na drugu stranu. Neophodan vam je susret sa voljenom osobom jer počinje jako da vam nedostaje. Dan ljubavi i strasti pred vama.

STRELAC

Nervoza oko člana porodice ili zabrinutost zbog odvijanja vaših privatnih poslova. Nemojte se opterećivati previše jer će se sve ovo završiti i srediti brže nego što očekujete. Drugi deo dana je mnogo bolji i tada ste već spremni da se susretnete i sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

JARAC

Može biti nerazumevanja u komunikaciji i dogovorima, pa ako vam je nešto zaista bitno, potrudite se da pre odlaska na susret potvrdite još jednom vreme i mesto. Drugi deo dana je zanimljiv, ispunjen dešavanjima i predlog za vas je da ga prvenstveno provedete sa ukućanima i porodicom.

VODOLIJA

Ne vidite finansijsku perspektivu po pitanju jednog posla ili možete biti dosta zabrinuti zbog svojih materijalnih resursa. Neke stvari ne možete promeniti niti uticati na njih, potrebno je da nastavite ovim tempom, a vremenom će sve doći na svoje. Partner će umeti da vas oraspoloži i nasmeje.

RIBE

Osećate da ste u nezahvalnoj poziciji po pitanju jednog poslovnog odnosa, jer druga strana sve više uslovljava svoje učešće, a vi shvatate da vam je neophodna, pa ste primorani da pristanete. Pokušaćete da izlaz iz ovog tmurnog raspoloženja pronađete u kontaktu sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs