Astro

Raskrinkani! Ovo su glavni razlozi zbog kojih svaki horoskopski znak prekida vezu

Ljudi pronalaze raznorazne razloge za prekid veze koji često ostavljenoj osobi mogu biti potpuno neshvatljivi. Ako je verovati horoskopu, veliku ulogu u tome igra znak u kom je osoba rođena. Svaki od 12 horoskopskih znakova na raskid će naterati specifična karakteristika partnera koju jednostavno ne mogu da podnesu, a koju neko drugi uopšte ne bi ni primetio.

11.03.2020. - 19:30h
Tajna je otkrivena!
Tajna je otkrivena!foto: Depositphotos/Syda_Productions

U nastavku otkrijte koji su glavni razlozi svakog horoskopskog znaka za prekid veze.

Ovan: Posesivnost

Nezavisni Ovnovi najteže podnose posesivne partnere uz koje se osećaju sputano i zarobljeno. Osobe rođene u ovom znaku u vezi se ne odriču svoje slobode i neće tolerisati nekoga ko ih "guši", čak i ako to radi ljubavlju.

Bik: Nepoštovanje

Ponosni Bikovi od drugih očekuju da ih cene i poštuju, a za one koji ne pristaju na to, mesta u njihovom životu nema. Čak i ako nekoga jako vole, njihova osećanja u trenu može da promeni i najmanja naznaka nepoštovanja od te osobe.

Blizanci: Rezerviranost

Osobe rođene u ovom znaku vole da izlaze i vode aktivan društveni život. Neko ko je povučen i nije društven, teško može da ih prati i nimalo ne odgovara njihovoj ličnosti. 

Rak: Zatvorenost

Emotivni Rakovi vole da pokazuju osećanja i od partnera očekuju isto. Takođe, ne vole tajne i žele da dele sve s osobom koju vole, pa sa emocionalno zatvorenim i rezervisanim osobama teško ostaju u vezi.