Bikovi nemojte u nedelju zapostavljati partnera, ugledajte se na Vage, one danas žele da ugode… svima

Da li će vam nedelja teško pasti, proverite šta kažu astro stručnjaci.

.

OVAN

Dan je dobar za izlaske i za društvena okupljanja. Obratite pažnju samo da ćete u drugom delu dana, naročito tokom večernjih časova, biti malo umorni i samim tim i nervozniji. Nema potrebe da se sa voljenom osobom ili članom porodice raspravljate oko situacija koje i nisu toliko bitne.

BIK

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite sve planove koji se tiču današnjeg dana. Čini mi se da ste malo previše natovarili obaveza sebi i da će jedan deo ipak morati da sačeka neko drugo vreme. Ako partnera ostavite negde po strani, budite sigurni da će vam to zameriti i moguće su rasprave u večernjim satima.

BLIZANCI

Dan povremenih napetosti i kriznih momenata za vas, naročito kako vreme bude odmicalo ka večernjim satima. Moguće je da ste očekivali da neko ispuni obećanje koje vam je dao i da se to nije dogodilo, a vi ste ostavljeni da se snalazite sami. Ovo može biti prijatelj ili član porodice. Napetost u emotivnom delu.

RAK

Danas vam je jako potrebna sigurnost koju vam pružaju drugi ljudi, bez obzira da li je tražite u krugu porodice ili kod emotivnog partnera. Što je najgore, verovatno je da vam neće biti posvećeno onoliko vremena koliko biste želeli, pa možete biti dosta neraspoloženi i nervozni kako dan bude odmicao.

LAV

Drugi će itekako tražiti da ispoštujete ono što ste im obećali, mada ste vi već napravili neke planove za sebe. Bojim se da nećete moći i na jednu i na drugu stranu i moraćete da odlučite kome dati prioritet. U svakom slučaju, budite sigurni da će se neko naljutiti na vas, a vi biti nervozni u večernjim satima.

DEVICA

Zaista imate želju da dan provedete sa voljenom osobom ili sa nekim koga tek pokušavate da osvojite. Iako ste vi u dobrom raspoloženju, druga strana baš i nije, tako da komunikacija može jako varirati. Ukoliko ste sa nekim ko vam je simpatičan, ne padajte odmah, ovo je najbolje što možete izvući.

VAGA

Vrlo lako se može dogoditi da danas organizujete nešto u sopstvenom domu. Da li će ovo biti neka forma slavlja ili samo druženje, to već nije bitno, važno je da želite da ugodite svima i da sebe predstavite kao dobrog domaćina. Red uživanja, red nerviranja – ovo je slika današnjeg dana. Ipak, bićete zadovoljni.

ŠKORPIJA

Danas ćete umeti da budete i zajedljivi, i sarkastični, i prilično oštri u razgovoru – baš u svom najgorem izdanju. Sve ovo je posledica nekih razmišljanja ili informacija koje su došle do vas, a mogu se odnositi najverovatnije na voljenu osobu. Ako nije to – onda ste jednostavno u lošem raspoloženju.

STRELAC

Stalo vam je da ostavite dobar utisak kod osoba sa kojima danas dolazite u kontakt. Ovo mogu biti članovi šire porodice ili čak osobe za koje smatrate da bi vam u poslovnom smislu mogle biti važne. Očekujte veći odliv novca tokom današnjeg dana, ali nećete žaliti niti jednog potrošenog dinara.

JARAC

Danas vas je lako iziritirati i možete upadati u sukobe sa drugima. Preterano ste tvrdoglavi i ne pokazujete niti trunku namere da se usaglašavate sa drugima. Morate imati malo više strpljenja prema onima koji vas okružuju, naročito ako su to članovi porodice ili osoba bliska vašem srcu.

VODOLIJA

Može vas povremeno u toku dana hvatati neraspoloženje zbog trenutne materijalne situacije pa ćete se jesti u sebi i nervirati. Doduše, to vas neće sprečiti da potrošite isto onoliko koliko biste potrošili i da se ne nervirate....ali verovatno vi vidite neku poentu u svemu ovome. Sitnije rasprave sa voljenom osobom.

RIBE

Ako ste očekivali neku uslugu od strane prijatelja, ili računali na novac od njih, danas možete biti besni sami na sebe. Nije vam jasno kako po milioniti put poverujete da će vas ljudi ispoštovati. No, očigledno još jedna lekcija tog tipa nije naodmet. Možete biti mrzovoljni u kontaktima sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs