Astro

Sve znake Zodijaka očekuje po jedan zaista poseban dan u ovoj godini! Koji je Vaš?

Ova godina će verovatno svakom znaku Zodijaka doneti mnogo lepih i srećnih dana, ali astrolozi smatraju da će jedan dan u godini biti zaista poseban. Saznajte koji je vaš srećan dan u 2019. godini.

24.01.2019. - 20:00h

Ovan: 24. novembar
Ovaj dan simbolizuje iznenađujući zaokret za Ovna i od tada će sve biti u znaku novog početka. Očekujte da ćete 24. novembra biti stvarno uzbuđeni i srećni.

Bik: 18. maj
Bikovi će osetiti najveću sreću 18. maja. Ovaj dan će im doneti rešenja za neke probleme koji ih već dugo muče, kao i neočekivano iznenađenje.

Blizanci: 24. novembar
Blizanci će 24. novembra zasijati u najboljem svetlu. Nakon dugog perioda neizvesnosti, mnoge stvari će biti rešene na ovaj dan. To može biti ispunjenje očekivanja u ljubavi ili pokretanje novog posla.

Rak: 3. februar
Da li postoji nešto lepo na ljubavnom polju Rakova? Ako ste rođeni u ovom znaku i nemate partnera, očekujte 3. februara sastanak sa osobom koja ima potencijal.

Lav: 7. avgust
Počevši od avgusta, a posebno od sedmog, oslobodićete se starog tereta. Bilo da je to patnja za bivšim partnerom ili neka loša navika, nova sloboda i osećaj uspeha učiniće vas ponosnim i zadovoljnim.

Devica: 9. septembar
Ovaj dan je najopušteniji i najsrećniji dan u godini za sve Device. Pored zadovoljstva koje ćete osećati tokom dana, 9. septembra ćete čuti dobre vesti.

Vaga: 25. novembar
Kraj novembra označava kraj glavne rasprave. U životu ćete konačno osetiti dugo očekivani mir i harmoniju.

Škorpija: 25. oktobar
Da li napuštate svoj stari posao i tražite novi? Iako zvuči kao rizična odluka, ipak će se isplatiti. 25. oktobra očekujete novu i primamljivu ponudu.

Strelac: 26. novembar
Strelac će proslaviti svoj srećan dan u novembru. Zahvaljujući optimizmu i veri u sebe, oni će se zaista približiti svojim ciljevima. Počećete da primećujete rezultate napornog rada 26. novembra.

Jarac: 29. januar
Već u prvom mesecu godine Jarčevi će postići svoje ciljeve koji su odavno odloženi. Bilo da je reč o malom ili velikom uspehu, to će biti prava motivacija za narednu godinu.

Vodolija: 23. avgust
Ovog leta Vodolije će imati priliku da upoznaju zaista zanimljive ljude, a iz prijateljstva se može roditi i ljubav. 23. avgusta možete očekivati sastanak iz svojih snova.

Ribe: 9. novembar
Postoji razlog za sreću početkom novembra. Devetog dana u mesecu imaćete najviše snage da se bavite nedovršenim poslom i kao rezultat toga očekuje vas veliki dobitak novca.

Izvor: Ženski magazin