Astro

U životu Lavova danas će se pojaviti zanimljiva osoba, Vodolije će imati izlive nežnosti

Sudeći po horoskopu danas je dan za ljubav! Evo šta zvezde kažu, kakav je to dan pred nama...

24.01.2019. - 09:04h

OVAN

Drugi vam danas mogu pomoći da ostvarite neki svoj plan. Potrebno je samo da promenite svoj stav i prestanete da predstavljate sebe kao da vam nije potreban niko na ovom svetu. U emotivnom segmentu pustite da stvari idu svojim tokom, sve je u redu između vas i voljene osobe. Dobro raspoloženje.

BIK

Napravili ste dobar poslovni dogovor i danas vam od toga ide satisfakcija kroz pohvalu od strane nadređenog ili materijalna dobit. Ovaj dan i u emotivnom segmentu može biti dosta dobar, jer vi i partner lako nalazite zajednička rešenja i razmišljate na isti način. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Danas velika posvećenost poslovnim obavezama, ali uspećete da u sve to uglavite i svoje vreme za partnera. Danas može doći do značajnih kontakata i u poslovnom segmentu, ali mogu vam se pojaviti i neki novi ljudi koji vas mogu emotivno zaintrigirati i koje ćete želeti mnogo bolje da upoznate.

RAK

U poslovnom segmentu dan će se odvijati dosta dobro, imate podršku od strane kolega i pretpostavljenih a prija vam što je jedna procena poslovnog projekta s vaše strane ispala više nego dobro. Međutim, vama najviše razmišljanja i pažnje odlazi na ljubavni segment, koji je danas jak.

LAV

Radujete se zbog informacija koje stižu do vas, a koje vam daju podstrek u poslovnom segmentu, ali i u materijalnoj sferi. Ono što ste želeli, uspeli ste da pokrenete i ostvarite. Možete biti uzdrmani na emotivnom planu pojavom jedne osobe koja u vama izaziva veliko interesovanje.

DEVICA

Odličan dan je pred vama. Sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro, a danas do vas mogu doći i vesti o pokretanju novog posla. Takođe, priliv novca je više nego moguć, čak u većem obimu nego što ste to očekivali. Kada sve ide kako treba, i ljubav prati – zadovoljstvo sa emotivnim partnerom prisutno.

VAGA

Dobre vesti koje su vam veoma značajne. Vezuju se za posao, vezuju se za finansijsku sferu i Vage bi danas trebale da provedu jedan ispunjen dan. Pokušavate da ostvarite komunikaciju sa jednom osobom i čini vam se da je konačno počela da reaguje na vas malo drugačije i da se otvara. Zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Samo malo vaše inicijative je potrebno da biste danas ostvarili ono što priželjkujete. U poslovnoj sferi stvari se odvijaju po vašim zamislima. Pojedine Škorpije će pokušati da ugovore tajni susret daleko od radoznalih očiju. U postojećim emotivnim vezama porast ljubavi i zajedništva. Osećate se dobro.

STRELAC

Osećate da postoji velika podrška, moguće i od strane nadređenih ili autoriteta, za vaše ciljeve. Bojite se da ovo ne ostane samo na obećanjima, iako smatrate da se ovim osobama može verovati. Dan je dobar za emotivne susrete, ali ne za neke značajne priče. Samo za uživanje i za opuštanje sa partnerom.

JARAC

Koliko vidim, danas vas čekaju jako dobri poslovni rezultati koji neće proći neprimećeno od osoba koje su vam važne za vaše dalje napredovanje. Moguće je da ćete potražiti savet od prijatelja oko nečeg što vas muči u emotivnom smislu, iako je pitanje da li ćete ga i poslušati. Ipak najradije slušate sebe.

VODOLIJA

Sada ste sto posto sigurni da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Potvrda dolazi od strane osoba koje su vam bitne a informacije koje dobijate danas mogu promeniti mnogo toga. Vrlo ste zadovoljni svime što ste postigli. U emotivnom delu spremni ste na veće izlive nežnosti i možete iznenaditi partnera.

RIBE

Nešto što pokušavate da realizujete, morate u hodu promeniti da biste uspeli. Ako poslušate savet nekog ko je iskusniji od vas, mnogo ćete lakše rešiti celu situaciju. Moguće je da ćete danas biti izuzetno velikodušni prema voljenoj osobi i iznenaditi je ili sitnim poklonom ili odlaskom na večeru.